luni, 9 noiembrie 2015







Cumpara imbracaminte si incaltaminte de calitate, la cele mai mici preturi, de pe PPT!






Din anul 2006 si pana in prezent, continuam sa spunem povestea de succes a ceea ce inseamna "Preturi Pentru Tine", un lant de magazine destinat celor pentru care pretul este un criteriu in alegerea celor mai bune solutii. Aducem cele mai mici preturi la imbracaminte si la incaltaminte pentru toate varstele, precum si la cosmetice, detergenti si produse pentru casa ta.

Muncim din greu sa cladim o imagine solida pe pietele din Romania si Republica Moldova, faurita pe cresterea constanta a increderii clientilor si colaboratorilor nostri, ne straduim sa construim relatii trainice si de durata printr-o comunicare continua si eficienta si totodata ne implicam in viata comunitatilor locale, incercam sa fim alaturi si sa oferim o mana de ajutor semenilor nostri defavorizati.

Din toamna lui 2013, Republica Moldova a devenit tinta pentru extinderea retelei PPT in afara granitelor tarii, fiind pregatiti sa facem fata oricaror provocari aparute si sa sustinem ca si pana acum preturile mici.

Si pentru ca nu ne oprim aici, retelei PPT i se alatura si magazinul PPT online, care este rezultatul evolutiei normale a magazinelor noastre traditionale ca raspuns la evolutia tehnologica in curs si este creat pentru a oferi vizitatorilor exact ceea ce-si doresc sa cumpere, sa transmita informatiile de care acestia au nevoie si sa impartaseasca bucuriile traite impreuna.




Obiectivele noastre nu sunt doar niste teluri ce trebuie atinse, ci fac parte din procesul continuu prin care ne desfasuram activitatea cu responsabilitate, tact si incredere in fortele noastre:
- mentinerea preturilor mici cu care ne-am obisnuit clientii;
- cresterea retelei de magazine concomitent cu dezvoltarea retelelor de distributie pe cuprinsul tarii, cat si in afara ei;
- orientarea continua catre clientii nostri;
- diversificarea produselor comercializate;
- diversificarea si cresterea calitatii serviciilor oferite;
- construirea unei imagini solide pe piata din Romania si cresterea constanta a increderii clientilor nostri;
- mentinerea unor relatii puternice cu clientii printr-o comunicare continua si eficienta;
- implicarea in viata comunitatilor locale, a semenilor nostri ce intampina diferite probleme si sustinerea intereselor acestora.Ne-am propus, inca de la bun inceput, sa fim mai mult decat "inca o firma ce comercializeaza imbracaminte si incaltaminte" la preturi foarte mici. Cresterea dinamica a retelei de magazine PPT a avut in prim plan interesele clientilor, oferind in acelasi timp posibilitatea celor mai competitive preturi si urmarind sa le mentinem la aceleasi niveluri cu care am castigat increderea oamenilor.
Vom continua sa ne intarim pozitia, fiind increzatori in puterile noastre si indiferent de evolutiile viitoare ale pietei, vom urmari ca locatiile noastre sa reprezinte prima optiune pentru clientii nostri.

Vom adopta si vom dezvolta principiile amintite in domeniul in care activam, prin implementarea masurilor necesare pentru stabilirea unor parteneriate bazate pe incredere, respect si apropiere fata de semenii sai.Ne propunem sa fim numarul 1 in piata in care activam, prin recunosterea de catre clientii nostri ca etalon al performantelor atinse, prin initiativa, dinamism, munca in echipa si abilitatea de a anticipa eficient cerintele actuale ale pietei.Credem in performanta, ceea ce ne face sa fim activi, perseverenti si indrazneti. Credem in evolutie, ceea ce ne face sa fim inovativi si eficace in a raspunde nevoilor consumatorilor. Credem in schimbare, ceea ce ne face sa fim ambitiosi si pregatiti sa invatam repede din povestile de succes si din esecurile noastre sau ale competitiei. Credem in oameni, ceea ce ne face sa fim onesti si loiali fata de angajatii nostri, de clientii nostri si de partenerii nostri.


La PPT gasesti toate categoriile de haine,la preturi accesibile :).In sezonul rece am alesw si am optat sa ma imbrac cu urmatoarele tinute mai ales de De Black Friday:




GEACA FATA - GRI:NUMAI LA PRETUL DE 57,99 lei.






CIZME FATA - MARO,numai la pretul de 34,99 lei.













PANTALONI FATA - NEGRU,24,99 LEI.

Niciun comentariu: