joi, 22 octombrie 2015








                                    ODÚ – Green Roof

SIGURANTA acoperiselor si teraselor proiectate si amenajate de ODÚ – Green!


O amenajare complexă realizată în cadrul unei gradini de talie mare. Amenajarea a inclus toate elementele peisagistice posibile, chiar dacă unele pe suprafețe restrânse.
În meniul de Referințe vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul. Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.






Odu Green Roof isi desfasoara activitatea in domeniile ce vizeaza amenajarile peisagistice (publice si private deopotriva), executia la cheie a teraselor verzi si nu in ultimul rand, importul si distributia de flori si arbusti cu rol decorativ. Compania dispune de personal calificat, iubitor de natura, experienta in domeniu si cel mai important, know-how-ul in domeniile mentionate, lucrarile asupra carora isi pune amprenta ridicandu-se mereu la cele mai inalte standarde, indiferent de complexitate sau exigentele beneficiarilor.

Deoarece fiecare proiect in parte este unic, solutiile propuse sunt adaptate cerintelor si necesitatilor existente. In materie de amenajari a spatiilor verzi, Odu Green Roof asigura consultanta de specialitate, proiectare 2D sau 3D, realizarea unor elemente peisagistice variate si intretinere profesionala. Iar in ceea ce priveste acoperisurile verzi (intensive, extensive sau de tip peisaj), compania se angajeaza sa implementeze cele mai noi metode si tehnologii disponibile in domeniu tinand cont de caracteristicile acoperisului vizat (greutatea structurii, unghiul pantei etc), pentru lucrari durabile si estetice. Firma lor activează din 2003 pe piaţa românească de amenăjări de spaţii verzi (incluzând toată paleta de elemente peisagistice), importul si distribuţia de arbuști ornamentali si flori (ultimele două doar pe bază de precomandă fermă, respectiv pentru proiectele în derulare).
Din 2008 am început să realizăm și acoperișuri verzi, fiind printre primele firme de profil din România.
Momentan pe baza portofoliului realizat suntem unul din leaderii de piață din Romania, luând în calcul portofoliul celorlalte firme de profil pe baza datelor publicate pe site-urile lor. După unele calcule suntem leaderul absolut, după altele o altă firmă ne surclasează la total suprafață de acoperiș verde realizat, însă în România nici o altă firmă nu are în portofoliul lui acoperișuri verzi atât de complexe, dificile de realizat ca cele realizate de noi
(intensive în care s-au plantat copaci de 7-8 m, acoperiș extensiv de suprafață mare- 3200 mp- cu înclinație maximă de 51 grade etc.)
Suntem un grup de profesionişti care iubesc natura şi consideră că fiecare spaţiu verde nou este o provocare prin care dorinţa de a realiza un mediu armonios, liniştitor poate să creeze o oază de verdeaţă în cenuşiul stresului cotidian. Indiferent dacă este vorba de un parc public, grădină sau simbioza unor plante dintr-o jardinieră mică, considerăm că îmbinarea aspectului estetic, armonios cu utilul ne reprezintă. Plantele ornamentale din oferta noastră ajung prin diferite canale de distribuţie în toată Europa.




Amenajarile peisagistice ce poarta marca Odu Green Roof includ si realizarea de gradini verticale, lucrari aparte, originale, destinate infrumusetarii intr-un mod inedit a peretilor interiori si exteriori deopotriva.

Asa-numitele gradini verticale (sau bio-pereti, respectiv eco-pereti), sunt practic pereti acoperiti prin diferite modalitati cu vegetatie precum flori si plante ornamentale verzi individuale, sau in combinatii variate pentru un aspect desavarsit. Iar pe langa avantajele indiscutabile pe care le prezinta pe plan estetic, aceste gradini verticale ofera si alte avantaje, cum ar fi: izolare termica, mai mult oxigen, un aer mai curat, reducerea poluarii fonice si imbunatatirea starii de spirit.

In realizarea unor astfel de gradini verticale se tine cont de anumite aspecte (arhitectura peretilor in cauza, amplasamentul acestora, materialul din care sunt confectionati, bugetul disponibil, preferintele clientului in ceea ce priveste vegetatia etc). Specialistii Odu Green Roof iau in calcul toate aceste lucruri, garantandu-va lucrari care cu siguranta va vor depasi asteptarile.





Vrei sa te bucuri de toate avantajele unei terase verzi? Pentru lucrari ca la carte, durabile si estetice deopotriva, apeleaza la Odu Green Roof. Compania vine in sprijinul clientilor sai cu solutii la cheie, ocupandu-se de tot ce implica un astfel de proiect, inclusiv asigurarea vegetatiei si intretinerea profesionala a acoperisurilor.

Cand vorbim de beneficiile unei terase verzi, ne referim in primul rand la reducerea consumului de energie, aceasta avand proprietati izolatoare deosebite din punct de vedere termic (vara, raceste locuinta, in timp ce iarna o incalzeste). Reducerea consumului de energie inseamna automat si diminuarea cheltuielilor, respectiv economii deloc de neglijat pe timp indelungat. De asemenea, acest tip de terasa asigura si protectie solara, retine apa pluviala, capteaza CO2-ul si microparticulele transformand aerul intr-unul mai curat, confera imobilelor un aspect estetic de neegalat, crescandu-le totodata valoarea.

Niciun comentariu: