joi, 22 octombrie 2015





De ce imi doresc un Evolio xWatch!
Imi doresc un Evolio xWatch deoarece :




Watch este în acelaşi timp un ceas elegant, cu finisaje premium, cât şi un gadget care îmbunătăţeşte experienţa de viaţă şi de comunicare a utilizatorilor.
Ceasul dispune de un display IPS de 1.22" FQVGA 240*204 pixeli şi poate fi folosit atât la efectuarea de convorbiri telefonice cât si comunicare prin mesaje fără a fi nevoie de a scoate smartphone-ul din buzunar sau geantă.

„Piaţa mondiala a dispozitivelor portabile se va tripla în următorii 5 ani, de la 10 miliarde de dolari in 2015 la 30 de miliarde in 2020 conform ultimelor estimari. In Romania piata de ceasuri inteligente in 2015 este estimata la aproximativ 5 milioane de euro, iar in 2016 va depasi 10 milioane de euro. Dipozitivele wearable devin din ce în ce mai populare şi în România şi ne bucurăm că am reuşit să dezvoltăm pentru piaţa locală un smartwatch fiabil, la un preţ accesibil. Este un dispozitiv la care echipa a lucrat mai mult decât am preconizat iniţial, însă de pe 01 Octombrie va fi disponibil la precomandă. xWatch se poate conecta la orice smartphone, indiferent că foloseşte sistemul de operare Android sau IOS şi oferă o experienţă superioară de comunicare şi de interacţiune”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România. 

x-Watch notifică utilizatorul în privinţa mesajelor primite, permiţând citirea acestora şi trimiterea unor răspunsuri predefinite, toate acestea direct de pe ecranul ceasului. În acelaşi timp, x-Watch dispune de o serie de funcţii ce afişează parametri importanţi pentru o viaţă mai sănătoasă: măsurarea pulsului, măsurarea paşilor şi a caloriilor consumate, reminder de sedentarism şi monitor pentru calitatea somnului.
xWatch dispune de organizer digital cu functie „reminder” si de functie antifurt, avertizandu-te când te-ai depărtat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat.

Ceasul poate fi customizat prin alegerea unui ecran si a temei preferate din 9 variante posibile. Autonomia ceasului este de 2 până la 5 zile de funcţionare.

Doar pe 1 octombrie 2015, incepand cu ora 8.00, se poate cumpara ceasul inteligent X-Watch la pretul promotional de 249 lei, in regim de precomanda. Oferta este valabila exclusiv pentru primele 100 de comenzi plasate pe evolioshop.com. Atentie, fiecare client poate cumpara un singur produs la pret redus!


Smartwatch-ul Evolio, xWatch poate fi folosit atat pentru convorbiri telefonice, cat si pentru comunicare prin mesaje predefinite, folosind exclusiv ecranul tactil de 1.22″ FQVGA 240*204 pixeli.

Functii smart
Ceasul Evolio permite primirea de notificari, dispune de organizer digital cu functie „reminder” si functie antifurt, aceasta din urma avertizandu-te cand te-ai departat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat.

Ceasul poate fi customizat prin alegerea unui ecran si a unei teme preferate, din 9 variante posibile. xWatch dispune si de posibilitatea de a schimba cureaua.
Autonomia gadget-ului este de 2 pana la 5 zile de functionare.

Senzori de monitorizare a sanatatii
xWatch dispune de o serie de functii ce afiseaza parametri importanti pentru o viata mai sanatoasa: ritm cardiac, monitorizarea pasilor, masurarea caloriilor consumate, reminder de sedentarism si monitor pentru calitatea somnului.

Gadget-ul poate fi conectat la orice smartphone, indiferent ca foloseste sistemul de operare Android sau iOS.




EVOLIO este cea mai inovatoare companie din industria IT&C din Romania.
Avem o echipa de profesionisti care lucrează cu pasiune pentru a oferi produse de cea mai inalta tehnologie, servicii de exceptie si continut adaptat nevoilor utilizatorilor.”


CINE SUNT?
Compania TELEVOICE – detinatoarea brandului Evolio – este unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România. Evolio este cunoscut pentru produsele multimedia, de telecomunicatii si sisteme de navigatie GPS oferite, bazate pe cele mai noi tehnologii.
Compania Televoice produce si comercializeaza: tablete, telefoane mobile inteligente (smartphone) eBook Readere, netbook-uri, produse de telecomunicatii si sisteme de navigatie GPS. Compania a dezvoltat si aplicatii mobile de continut, adaptate pietei din Romania.
Printre produsele consacrate se numara: eBook Readerul Evobook (comercializat in mai multe versiuni), tablete apreciate de utilizatori precum gama X-treme, Quadra, Neura, EvoTab si Aria sau sistemele de navigatie GPS Hi-Speed sisteme de comunicatii B2B (Business to Business).

OBIECTIV
Suntem hotarati ca Evolio sa devina brandul numarul 1 din domeniul IT&C in optiunea clientilor din Romania si unul dintre cele mai importante branduri din Europa de Est.

Niciun comentariu: