joi, 22 octombrie 2015De ce sa cumperi piese auto online din magazinul Autohut?


AutoHut.ro
Autohut.ro a inceput activitatea in ianuarie 2013 si acum, la doar 2 ani de activitate suntem unul din principalii jucatori de pe piata de piese auto online. Avem un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de mașină. Fiind optimizat pentru utilizarea prin intermediul smartphone-urilor si al tabletelor, Autohut.ro oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.
· Transport gratuit pentru orice comanda peste 399 lei, indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie

· Pentru orice comanda sub 399 lei transportul este 20 lei indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie

· Toate produsele noastre beneficiaza de garantia oferita de producator

· Plata in rate fara dobanda la sediu sau online prin StarBT sau Card Avantaj

· Poti returna orice produs in pana la 14 zile si primesti garantat banii inapoi

· Consultanta profesionala oferita de personalul Autohut.ro

· Livrare prin curier in 24 de ore sau in aceeasi zi din showroom-ul nostru

· Magazin atestat Trusted.ro

· Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL

· Singurul magazin online de piese auto care ofera plata online cu cardul.
Analizând după marca brandurilor, cele mai vândute piese auto, după marcă, au fost cele pentru Volkswagen, Opel, Dacia şi Ford.

Piaţa pieselor auto este strâns legată de calitatea şi vârsta parcului auto naţional, de comportamentul proprietarilor în raport cu vehiculele pe care le deţin prin calitatea exploatării şi întreţinerii autovechiculelor, de condiţiile tehnice de drum, educaţia rutieră şi alţi factori, relevă o analiză realizată de Autohut.ro.Autohut.ro singurul magazin online de piese auto ce ofera plata cu cardul online si in rate.
Autohut.ro, unul dintre principalii jucatori de pe piata de piese auto online, vine incepand cu aceasta toamna in ajutorul clientilor cu un nou design al site-ului propriu, mai modern si mai aproape de nevoile cumparatorilor, printr-o platforma ce permite atat plata online cat si achizitia in rate a bunurilor comercializate. De asemenea, site-ul autohut.ro a fost optimizat pentru utilizarea prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor creand noi oportunitati pentru clientii tot mai numerosi care utilizeaza astfel de dispozitive.
“Este un pas inainte care raspunde adaptarii noastre la ultimele tendinte ale pietei si mai ales la nevoile consumatorilor care au acum posibilitatea de a achizitiona produsele noastre mai simplu si mai rapid.” a declarat Alexandru Stoinea, reprezentant Autohut.ro.In ceea ce priveste achizitia produselor proprii cu plata in rate, compania a incheiat parteneriate cu doi mari jucatori de pe piata de carduri de cumparaturi Banca Transilvania, prin cardul BT ce ofera pana la 3 rate cu dobanda zero si acumulare de puncte bonus in valoare de 5% din valoarea cumparaturilor efectuate si Credit Europe Bank, prin cardul Avantaj ce ofera pana la 4 rate fara dobanda, 45 de zile cu dobanda zero si acumularea unui bonus de 0.3% din valoarea tranzactiei.
Clienții Autohut.ro beneficiază de transport gratuit pentru orice comanda de peste 399 lei, plata in rate fara dobanda, consultanta profesionala si garantie de la producator pentru toate piesele vandute. Ca urmare a noilor tehnologii implementate, autohut.ro doreste sa isi consolideze pozitia de leader pe piata de piese auto online din Romania si sa faciliteze clientilor sai optiuni noi de achizitie pentru produsele pe care le comercializeaza. Autohut.ro a inceput activitatea din ianuarie 2013 cu scopul de a crea o alternativa profesionista si rapida de achizitie online a pieselor auto si acum, la doar 1 an de activitate este unul din principalii jucatori de pe piata.
Autohut.ro ofera un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii pentru orice tip de masina.Oferim servicii asa cum ne dorim noi sa primim! Inainte de a fi furnizori, am fost la randul nostru clienti si stim cat de important este sa poti furniza un serviciu cu maxim de seriozitate, rapid si facil pentru clienti. Siguranta, garantia produselor si nu in cele din urma pretul corect au fost, de asemenea, elementele tinta pentru compania noastra.
In perioada 21 si 28 noiembrie autohut.ro lanseaza campania Black Friday cu oferte speciale online la o serie de produse. Tot in acele zile pentru orice comanda plasata pe noua platforma se va aplica un discount de 15% pentru produsele care nu sunt cuprinse in oferta Black Friday.

Promoțiile AutoHut.ro pot fi consultate și pe contul de Facebook, aici.


Autohut.ro, unul dintre principalii jucători de pe piața de piese auto online, anunță o creștere de 36% pentru cererea de piese auto online în ultimele 5 luni, ocazie cu care specialiștii au analizat principalele beneficii pentru şoferi la achiziţia pieselor auto prin intermediul comenzilor online faţă de varianta clasică, achiziţionarea din magazin.

Experţii www.autohut.ro au identificat următoarele 5 beneficii ca fiind cele mai importante pentru un cumpărător cu cunoștințe medii despre mașini:

1. Economie semnificativă – Prețurile oferite online sunt cu până la 70% mai mici decât în magazinele tradiționale sau service-uri;

2. Mai multe produse pe stoc – În magazinele tradiționale nu există posibilitatea de acces la peste 2 milioane de piese și accesorii, cum e în cazul Autohut.ro;

3. Confort – Este mai facilă comanda unei piese sau a unui accesoriu din mediul online, iar livrarea va fi făcută direct acasă sau la service, astfel că se elimină drumul până la magazinul tradițional, unde există riscul de a nu găsi piesa pe stoc;

4. Informație – Accesul la informații detaliate legate de piese, a brandului acestora, a fiabilității produsului și a condițiilor de garanție oferite de producător;

5. Se pot compara prețurile – Orice preț se poate compara între diferite magazine online, astfel încât cumpărătorul să ia cea mai bună decizie fără să fie nevoie să circule prin oraș pe la mai multe magazine tradiționale.
Aceste beneficii au fost identificate ca urmare a interacțiunii cu clienții Autohut.ro atât în timpul comenzilor, cât și prin feedback-ul oferit după încheierea cu succes a unei tranzacții.

“Există piese auto și accesorii care sunt mult mai ușor de identificat online dar și mai ușor de instalat, ceea ce face comerțul online de piese auto să fie mult mai facil pentru consumatorul ce deține cunoștințe medii despre mașini. Astfel, el poate economisi în primul rând bani și apoi timp. Cererea online pentru produsele Autohut.ro a crescut în ultimele 5 luni cu 36 la sută, ceea ce ne bucură, și ne întărește convingerea că acest tip de achiziție devine unul familiar ”, spune Mihai Mitru, expert AutoHut.ro.

Despre Autohut.ro
Infografic2
Autohut.ro a început activitatea din ianuarie 2013 și acum, la doar 1 an de activitate este unul din principalii jucători de pe piața de piese auto online. Autohut.ro oferă un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese ți accesorii auto pentru orice tip de mașină.

Clienții Autohut.ro beneficiază de transport gratuit pentru orice comandă de peste 399 lei, plată în rate fără dobândă, consultanță profesională și garanție de la producător pentru toate piesele vândute.

Promoțiile AutoHut.ro pot fi consultate și pe contul de Facebook al companiei. (M.B.)
Trimiteți un comentariu