joi, 22 octombrie 2015








Allview gadget-uri inteligente si de foarte buna calitate!








Allview este o companie romaneasca ce produce, importa si distribuie telefoane mobile Dual SIM si produse electronice.


Brandul Allview este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapida în Romania datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor sale.


Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri.


In anul 2002 a fost infiintata compania VISUAL FAN cu sediul central in Brasov care avea ca obiect de activitate productia si comertul en-gross de produse electronice si electrocasnice.


Din aprilie 2004 toate produsele au fost comercializate sub marca proprie ALLVIEW®, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti-Romania. Incepand cu anul 2007 compania a adaugat in portofoliu si sistemele GPS de navigare.


In primavara anului 2008, in urma unei analize a gradului de penetrare a telefoniei mobile in randul populatiei, managementul a luat decizia sa valorifice potentialul echipei puternice create de-a lungul timpului, prin includerea in portofoliului de produse a telefoanelor mobile dual SIM. Compania a pornit acest proiect cu 2 modele de telefoane Dual SIM si a ajuns in acest moment la 20 de modele cu functionalitati diferite care raspund exigentelor mai multor categorii de consumatori.


In decembrie 2010, Allview a fost prima companie romaneasca care a lansat o tableta PC pe piata sub numele de AllDro. De atunci portofoliul de produse DroSeries care ruleaza sistemul de operare Android a ajuns la 4 dispozitive: doua tablete PC si doua multimedia box-uri.


In aprilie 2011 Visual Fan a castigat diploma de excelenta a Camerei de Comert si Industrie din judetul Brasov pentru activitatea de cercetare si dezvoltare desfasurata in ultimii 5 ani.



Misiune




Misiunea noastra se traduce prin provocare. Provocarea de a raspunde cu un plus de beneficii adaptate cerintelor de pe piata, oferind multiple facilitati clientiilor nostri. Dezvoltam concepte solide, produse la standarde superioare care au la baza un raport pret-calitate foarte corect. Impartasim cea mai frumoasa misiune, aceea de a contribui la crearea unor noi mijloace de comunicare!

Pentru echipa noastra:

Misiunea este de a construi impreuna un mediu de lucru placut si interactiv. Promovam si sprijinim dezvoltarea profesionala fiind intr-un continuu proces de dezvoltare si perfectionare.






Viziune




Credem in schimbare si in capacitatea oamenilor, de a se adapta la aceasta. Ne plac ideile vizionare, conceptele curajoase, indraznete si inovatoare. Promovam creativitatea in toate formele ei si incurajam originalitatea. Resursa noastra principala este dorinta. Dorinta de a fi dinamici, eficienti si inovativi. Impreuna ne cream viitorul!






Valori




Valorile noastre se creeaza in jurul tau!




Credem in tehnologie, viteza, inovatie, dar cel mai mult credem in oamenii. Stim ca la baza fiecarei povesti de succes se afla comunicarea. Ne place si ne dorim sa comunicam cu tine: responsabil, flexibil, onest si constructiv. Ne place modul complex in care lumea evolueaza, de aceea imbinam tendintele moderne si traditiile, cu principiile sanatoase de business. Compania noastra a inceput ca o afacere de familie. De aceea toate relatiile noastre au la baza trei caracteristici care se regasesc in orice familie: Incredere, Resonsabilitate si Respect.











X2 Soul lite – Prietenul tau de suflet!




Eleganta design-ului se potriveste perfect tinutei tale si va atrage toate privirile. Bucura-te de orice moment din viata impreuna cu X2 Soul Lite si descopera frumusetea design-ului tineresc. Lasa-te acompaniat de inteligenta si beneficiile unui smartphone creat special pentru zilele tale pline de emotii si zambete!












Internet in fiecare secunda:




X2 Soul Lite este poarta catre lumea noua, o lume unde peste 100.000 de domenii se inregistreaza in fiecare zi, 204 milioane de E-mail-uri sunt trimise in medie pe zi si pe Facebook se actualizeaza in medie 80.000 de statusuri pe minut. Cu toate acestea tu vei simti ca tot internetul este numai al tau! Navigheaza la viteze 4G cu X2 Soul Lite si descoprera multiplele aplicatii si beneficiile de a ramane mereu conectat!











Display in culori vii:




Display-ul IPS de 5 inch cu rezolutie HD iti ofera un unghi larg de vizualizare, o claritate superioara a imaginii, un contrast puternic si o luminozitate ridicata, toate acestea cu un consum redus de energie. Dragontrail Glass va proteja ecranul de zgarieturi pentru a sustine activitatile celor mai impatimiti utilizatori!







Perfect pentru relaxare:




Destinde-te ascultand muzica preferata in casti si bucura-te de sunetul de calitate redat de X2 Soul Lite gratie sistemului DTS. Player-ul audio are un design adaptat zilei de astazi si este usor de utilizat datorita multitudinii de functii de care dispune.







Interfata compatibila stilului tau:




X2 Soul se potriveste de minune stilului tau de viata alert. Te va ajuta sa realizezi mai multe lucruri concomitent si sa te bucuri de fiecare moment, datorita sistemului de operare Android™ 5.0, Lollipop. Meniul smartphone-ului si al aplicatiilor iti este familiar, iar tu vei avea un asistent de incredere in fiecare zi! Functia Chameleon iti transforma interfata device-ului in una noua de fiecare data. Acesta se adapteaza culorilor din mediul inconjurator si transpune realitatea in meniul telefonului tau. Te incadrezi si te potrivesti atat de simplu cu orice destinatie.










Descopera functiile camerelor si aplicatiile foto!







X2 Soul Lite dispune de doua camere, cea frontala de 5 MP si cea principala de 8MP, care iti ofera nenumarate functii si posibilitatea de a realiza filmari cu rezolutii pana la 1080p. Bucura-te de o claritate deosebita a imaginilor si transforma fiecare fotografie intr-o opera de arta.












Da frau imaginatiei si decopera functiile camerei:




FOTOGRAFII HDR – Imagini clare si pline de culori impresionante

LED FLASH – Te pune intotdeauna intr-o lumina buna!

FACE DETECTION – Recunoaste chipurile si focalizeaza fara batai de cap

FACE BEAUTY – Mereu frumos, mereu fresh!

Take Anytime – Surprinde toate momentele speciale si alege cele mai bune cadre

Filtre Live – Adauga un filtru pentru a reda exact sentimental pe care ti-l ofera cadrul pe care vrei sa il fotografiezi.






Selfie-uri si apeluri video




Captureaza cele mai frumoase autoportrete si fii permanent conectat cu prietenii prin apeluri video. Cu ajutorul camerei frontale de 5MP si functia de infrumusetare a fetei obtii selfie-uri atractive si ii suni pe cei dragi pentru a impartasi momente de neuitat oriunde te afli.e






Device-ul care te intelege perfect




X2 Soul Lite este foarte simplu de utilizat, atat de simplu incat uneori nici nu trebuie sa il atingi. Porneste-l printr-o dubla atingere pe display sau deseneaza o litera pe ecranul blocat si accesezi direct aplicatia de care ai nevoie. De asemenea, smartphone-ul are un sistem de iluminare inteligenta, util in momentul in care doresti sa te relaxezi citind. Device-ul detecteaza daca ai privirea indreptata catre ecran si il mentine pornit pentru ca tu sa lecturezi toate cartile preferate.
Consulta vremea oricand




Orice calatorie va ramane o amintire frumoasa pentru ca vei sti mereu ce haine sa iei cu tine. Consulta aplicatia meteo si afla daca va ploua sau va fi soare. In functie de starea vremii, ai la dispozitie mai multe teme animate si fundaluri sonore incantatoare si prognoza pe urmatoarele zile.
Personalizeaza-ti telefonul




Ai la dispozitie mai multe teme pentru a-ti transforma telefonul intr-unul pe stilul tau. Alege-o pe cea care se potriveste starii tale de spirit.












Gadget-ul care m-a atras pe site-ul Allview este:
BOXA PORTABILA:

S-bass cu tehnologie NFC:Distractie la maxim cu S-Bass! Oriunde te-ai afla, in masina, acasa sau in vizita la prieteni, S-Bass iti ofera toate acele functii pe care le doresti. Handsfree, muzica cu bas, conexiune cu dispozitive mobile, solutia este S-Bass. NFC - o tehnologie Smart

NFC (Near Field Communication) este o tehnologie wireless conceputa pentru a transfera informatii intre diferite dispozitive prin apropierea acestora. Doar printr-o atingere poti sa activezi mai multe functii si o aplicatie. Programeaza tag-ul NFC sa conecteze smartphone-ul la boxa S-Bass.






Pentru mai multe companii(concursuri)intra si participa aici :FACEBOOK in grupul BlogAwards.

Niciun comentariu: