vineri, 17 aprilie 2015

         
                                 

               

                               Participa la blogSpring si castiga un Allview P6 Energy!


Concurs valabil pana pe 30 Mai 2015 pe .blogSpring
Cu toate ca are o baterie impresionant de mare telefonul are un design slim si se potriveste perfect intr-o atmosfera business. Display-ul IPS OGS de 5” protejat de sticla rezistenta la zgarieturi, este ideal pentru a putea vedea clar toate detaliile in culori patrunzatoare din aproape orice unghi. Mai mult, rezolutia de 1280x720 pixeli va asigura claritate fotografiilor si clip-urilor video, pentru ca tu sa te bucuri de detaliile imaginilor.

IMI DORESC ACEST TELEFON ALLVIEW P6 Energy PENTRU CA ARE URMATOARELE CARACTERISTICE SI AVANTAJE ,DAR NU NUMAI ESTE SI UN SMARTPHONE FOARTE INTELIGENT.

P6 Energy, smartphone-ul cu “energie” multa.

Iti doresti un telefon care sa faca fata energiei care te caracterizeaza? Iti doresti un smartphone a carui baterie sa nu se termine o data cu programul de serviciu? Descopera smartphone-ul Allview P6 Energy. Cu o baterie de 5000 mAh, telefonul va sustine activitatile tale mai bine de o zi, fara a-i incarca bateria.

Telefon activ mai mult timp

Cu o baterie Li-Ion de 5000 mAh, P6 Energy este optiunea perfecta stilului de viata activ si te ajuta sa scapi de problema energiei reduse de la sfarsitul zilei. Bateria telefonului P6 Energy rezista pana la 21 de zile in stand-by, iar in convorbire aceasta te sustine pana la 24 de ore. Cat de convenabil, nu-i asa?




Design elegant si display fermecator.

Cu toate ca are o baterie impresionant de mare telefonul are un design slim si se potriveste perfect intr-o atmosfera business. Display-ul IPS OGS de 5” protejat de sticla rezistenta la zgarieturi, este ideal pentru a putea vedea clar toate detaliile in culori patrunzatoare din aproape orice unghi. Mai mult, rezolutia de 1280x720 pixeli va asigura claritate fotografiilor si clip-urilor video, pentru ca tu sa te bucuri de detaliile imaginilor.P6 Energy permite transferul de date prin OTG si se poate transforma oricand intr-un power bank. Ofera curent prietenilor atunci cand au ramas fara baterie. Trebuie doar sa conectezi cele doua telefoane intre ele utilizand un cablu OTG si unul de transfer de date.
http://www.blogawards.ro/wp-content/uploads/2015/04/spring2015.jpg

http://bit.ly/blogspring2015



Niciun comentariu: