duminică, 5 aprilie 2015

     

             Perechea de ochelari de soare pe care vreau sa o achizitionez de pe Optica Shades!





Vrei sa fii mereu fhasion si sa intorci privirile pe strada,atunci poarta o perechea de ochelari preferati de tine de pe site-ul Optica Shades.Ochelarii alesi de mine si preferati sunt acestia Ochelari Ray Ban AVIATOR,,i-am ales atat design-ului superb cat si-a pretului accesibil.Pentru a fi in pas cu moda voi purta cu siguranta acesti OCHELARI.
Ochelarii de soare Ray Ban AVIATOR produsi in Italia sub brand-ul Ray Ban, va vor ajuta sa aratati fenomenal in zilele insorite, dar va vor si proteja ochii de razele solare UV.
Site-ul OpticaShades va ofera posibilitatea de a alege intre sute de modele de ochelari de soare Ray Ban.Daca vei comanda o pereche de ochelari de soare Ray Ban AVIATOR RB3025 112/17 de pe site-ul OpticaShades.ro vei primi, alaturi de noua ta pereche de ochelari, un toc din piele Ray Ban care te vor ajuta sa iti aperi noua achizitie de orice fel de zgarieturi, un manual cu instructiuni de utilizare si intretinere si o laveta de curatare profesionala Ray Ban. Astfel, vei detine tot ce ti-ar trebui pentru a mentine ca noi ochelarii tai Ray Ban AVIATOR .
Cu ochelarii Ray Ban AVIATOR RB3025 112/17, ,ochii dumneavoastra vor fi protejati de razele solare periculoase deoarece lentilele acestora au filtru UV. Totodata, ochelarii de soare originali Ray Ban sunt realizati din materiale de buna calitate, rezistente, dar care le confera un aspect unic!
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul preferat de ochelari Ray Ban, iar acestia vor ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pentru a te simti ca un star, ai nevoie de o pereche de ochelari Ray Ban!

DESPRE RAY-BAN,Be an Icon -Ray Ban ....Povestea Ray-Ban incepe cu Lieutenant John MacCready, care, dupa ce s-a intors dintr-o calatorie cu balonul, s-a plans ca soarele i-a afectat ochii intr-un mod dramatic. I-a contactat pe reprezentantii Baush&Lomb (fondatorii Ray Ban) provocandu-i sa creeze perechi de ochelari care sa ofere atat protectie, cat si un look elegant. Pe data de 7 mai 1937, Baush & Lomb a patentat un nou model : prototipul Anti-Glare, ce avea o rama foarte usoara, de mai putin de 150 grame, din metal si cu lentile verzi din sticla minerala care sa filtreze razele infrarosii si ultraviolete. Pe baza acestui model, Ray-Ban a continuat sa dezvolte tehnologia patentata, de aceasta data pentru pilotii americani, foarte multumiti de greutatea ramei si de protectia UV oferita pe timpul zborului. Astfel a aparut celebrul model Ray-Ban Aviator. Pana in anii '80, perechile de ochelari erau deja un must-have. Prezentati intr-o abundenta de filme, acestia raman fermi in lumina reflectoarelor prin aparitiile in filmele : Top Gun, Men in Black, Reservoir Dogs, Daredevil, Risky Business si Blues Brothers. Ceea ce defineste acest brand care a facut adevarata istorie, este insasi politica brandului : Ray-Ban garanteaza perechea de ochelari perfecta, oricand!


Niciun comentariu: