duminică, 5 aprilie 2015

                                       Avantajele lucrului cu un WEDDING  PLANNER!


Wedding planner ?

Pentru o nunta medie sunt necesare aproximativ 250 ore de pregatire. Avand in vedere stilul de viata din ziua de astazi, poate nu vei avea timpul necesar sa compari toate ofertele, sa fii sigur ca vei obtine cel mai bun raport calitate – pret si in acelasi timp sa fii sigur ca toate detaliile sunt puse la punct.
Planificarea nuntii si evenimentele care apar pana la ziua nuntii tale pot fi foarte stresante. Ar trebui sa ai un singur job. Ar trebui sa fii relaxat si sa traiesti momentul. Trebuie sa fii alaturi de cei dragi. Trebuie sa fii fericit.. Si deasemenea trebuie sa fii sigur ca ziua nuntii va fi cea mai spectaculoasa zi din viata ta.
DA, la toate nuntile apar probleme si complicatii. Probabil si la a ta vor fi. Dar wedding planner-ul va avea grija ca tu sa nu te confrunti cu ele, sau macar sa nu le observi. De multe ori angajand un wedding planner nici nu vei sti ca ceva era la un pas de a merge prost. Pornesti de la idei marete si wedding plannerul se va asigura sa le transpuna in realitate.
Coordonatorul de nunti nu va lua decizii in locul tau ci doar te va ghida si te va asista in alegerile pe care le faci. Pregatirea, cunostintele si experienta acestuia iti vor transforma visele si asteptarile tale in realitate. Dorinta unui coordonator este aceea ca tu sa gazduiesti un eveniment distinctiv si frumos, de care sa te poti bucura, pentru ca acest eveniment va purta semnatura lui si un wedding planner cu siguranta doreste sa isi puna semnatura doar pe evenimente reusite.
Un coordonator de nunti va scuti din timpul tau si te va ajuta sa obtii maximum posibil, incadrandu-te in bugetul propus.
Cum iti dai seama ca ai angajat coordonatorul potrivit ? Increderea – este importanta in orice tip de relatie interumana. Trebuie sa te simti complet comfortabil in discutiile cu coordonatorul pe care l-ai angajat si sa fii sigur ca intelege deplin care sunt nevoile tale.
Utilitati si avantaje: 

1.Wedding planner-ul de obicei a creat o legatura de loialitate cu anumiti prestatori de servicii. Aceasta legatura de loialitate de obicei face o echipa sa fie buna, iar echipele bune realizeaza evenimente extraordinare. De exemplu:
- Wedding planner-ul recomanda mirilor un Dj pentru nunta
- Mirilor le place cum se descurca DJ-ul si il contracteaza
- DJ-ul presteaza la nunta si incearca sa faca o treaba foarte foarte buna, deoarece el vrea ca wedding planner-ul si clientul sa fie foarte multumit
- Daca wedding planner-ul este foarte foarte multumit de prestatia dj-ului, acest dj va primi mai multe recomandari, ati ghicit de la cine, de la wedding planner

2.Wedding planner, un scut de ajutor. Da, e adevarat, chiar poate fi.
Un wedding planner poate interveni intre tine si oameni dificili care iau parte la nunta ta intr-o maniera elegant, subtila si foarte politicoasa. O soacra dificila? Lasa wedding planner-ul sa se gandeasca la o modalitate de a o tine ocupata. Un invitat care a depasit limita decenta a consumuli de alcool? Lasa wedding planner-ul sa ii gaseasca un loc linistit si indepartat unde sa se poate revigora. Cat de bine suna asta?

3.Wedding planner-ul un mini eu (mini me). Wedding planner-ul are un rol foarte important – acela de a fi o extensie a ta. El iti canalizeaza gusturile, ia in considerare personalitatea ta si face toate eforturile sa gaseasca cei mai potriviti prestatori de servicii pentru tine. 

4. Organizare de nunta perfecta ? Solutia o gasesti doar cu ajutorul unui wedding planner !

            ASA CA RELAXEAZA-TE SI ANGAJEAZA UN WEDDING PLANNER !

Niciun comentariu: