duminică, 5 aprilie 2015

                                                  CONTAZEN util si eficient!



Iti propui pe viitor sau ai in prezent o afacere? Contazen iti sare in ajutor. Uită de facturarea complicată în Excel sau Word și câștigă mai mult timp pentru tine. Ai la dispoziție toate instrumentele necesare să emiți facturi fără bătăi de cap. Simplu, intuitiv, în cloud.
Simplu si rapid tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul contazen sa-ti faci cont si sa te Inregistrezi cu datele tale personale ,simplu nu?

Va voi prezenta cateva avantaje a site-lui CONTAZEN:

- Contazen iti ofera siguranta, eficienta si mobilitate pentru afacerea ta. Cu Contazen poti emite facturi de oriunde si oricand.
- Uita de facturarea complicata in Excel sau Word si castiga mai mult timp pentru tine. Ai la dispozitie toate instrumentele necesare sa emiti facturi fara batai de cap. Simplu, intuitiv, in cloud.
- Datele sunt in siguranta cu tehnologia cloud. Reduci considerabil riscul de a pierde informații esentiale pastrandu-le criptat intr-o baza de date securizata, cu back-up efectuat zilnic.
- Contazen este alegerea potrivita pentru orice tip de afacere.
- Cu ajutorul Contazen, munca in echipa este acum posibila din orice locatie. Ofera echipei tale acces total, partial sau personalizat, si centralizeaza rapid documentele. Poti urmari si istoricul actiunilor.

   Prin utilizarea si inregistrarea pe acest site ,activitatile si responsabilitatile afacerii tale ,vor fi mult mai usoare si mai simple,fara sa intampini mari dificultati-probleme.Vei avea totul pus la punct si in ordine.

Contazen este o soluție extraordinară pentru cei care vor să își eficientizeze activitatea de hârțogărie. Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult. Automatizarea proceselor, ușurința în setările inițiale și activitatea lunară face ca acest sistem să îmi placă foarte mult și să îl recomand cu căldură tuturor celor care au firme mici și medii și care vor să se concentreze pe ceea ce contează.

Deasemenea, vreau să îi felicit pe fondatorii Contazen-ului, care sunt extrem de eficienți și deschiși la sugestii. Simplu si usor Contazen ,e de ajutor ! 


Niciun comentariu: