joi, 2 aprilie 2015

                            Vegeta de ajutor pentru gospodine si in bucatarie!



Vegeta mereu la indemana pentru orice gospodina.Preparatele de Paste,vor fi bune si gustoase.
Pot spune ca VEGETA preparatele si retetele mele de Paste vor fi foarte bune si gustoase,iar cei dragi si musafirii invitati la masa mea,cu siguranta vor fi foarte invantati :)
Asa ca m-am gandit sa va arat cate-va retete ce le voi pregati cu VEGETA si cum imi este de ajutor in bucatarie : VEDETA si ingredientul secret pentru aceasta sarbatoare Sfanta,mancarurile de Paste sunt : MIELUL + VEGETA.

Prima reteta va fi :Ciorba de Miel si  Vegeta bors original;
    
Ingrediente:
vegeta,piper,sare,05 kg smantana, 2 frunze tarhon , 1 ceapa mare , 1/2 kg macris, 1/4 radacina telina, 1 gulie, 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 1/2 ardei gras, 7 litri apa, carne de miel pulpa si gat.

  
   Metoda de preparare:

Se spala carnea in prealabil cu putin otet, sa ii ia mirosul. Se pune apa la fiert, carnea se portioneaza in 10 bucati. Cand clocoteste apa, adaugam carnea ca sa nu faca spuma.
Se lasa sa fiarba si cand e pe jumatate fiarta se adauga sarea si legumele taiate cuburi sau razuite (dupa preferinta). Intre timp, se feliaza macrisul si il adaugam spre final, iar la sfarsit smantana.
O lasam sa dea in cateva clocote si adaugam tarhonul tocat marunt. Se ia oala de pe foc. Verificam de sare si piper si asezonam dupa gust. 
Folosind Vegeta Bors veti obtine gustul desavarsit al ciorbelor traditionale romanesti.
Cu Vegeta putem prepara orice fel de mancare de MIEL ,produsul specific si traditional de PASTE.
  • miel cu masline si sos de ansoa;
  • pulpa de miel la cuptor;
  • friptura de miel.
Si mai interesant este ca VEGETA contine ingrediente care sunt uscate natural, asa ca nu contine conservanti sau coloranti artificiali. Vegeta se combina frumos cu preparatele sarate, transformandu-le in farfurii de neuitat si irezistibil de gustoase.

Cu VEGETA mancarea e gata/Masa musafiri asteapta/Combinate si gustoase,VEGETA pe toate le face/E un plus de ajutor /In bucataria tuturor/Oaspetii sunt incantati /Mancaruri  parate cu Vegeta la masa de Paste ,au mancat.


Niciun comentariu: