vineri, 17 aprilie 2015

                                 
                                                                Dwyn Shop!





De pe site-ul www.dwyn.ro ,ma tenteaza si mi-as dori sa cumpar urmatoarele gedgeturi cum ar fi :

  • Samsung Galaxy S5 mini Duos SM-G800H BLUE;

  • Tableta Samsung Galaxy Tab 4 16GB 8"WIFI +4G Black;


Pentru performanta,calitatea si nevoia de folosire ,a navigari si-a pozelor de la anumite evenimente si din excursii.

Imi doresc telefonul Samsung Galaxy S5 mini Duos ,deoarece e mult mai performant de cat telefonul meu vechi si totodata beneficiez si BLITZ.As alege telefoane sau smartphone indiferent de performanta sau disigne.

Optez si imi doresc si una din Tablete de pe site-ul si magazinul online www.dwyn.ro,pentru calitatea ,disignul si pretul accesibil al acestora.

De ce as cumpara de la Dwyn Shop?

1. SERIOZITATE - 10 ani vechime in online, existenta unui magazin fizic unde se pot proba/vedea produsele preferate.
Suntem membri ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), asociatie ce are grija sa se respecte Codul de Bune Practici pentru Comertul Online din Romania.
Suntem membri Trusted.ro - Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania sustinut de GPEC, APC Romania si Legile Internetului.

2. RAPIDITATE - comanzi azi primesti azi daca esti in Bucuresti, maine daca esti in afara Bucurestiului. Transportul este gratuit in anumite conditii, iar daca nu, beneficiezi de tarife mult mai mici decat orice firma de curierat.

3. SIGURANTA - Poti plati cash la noi in magazin, cash la livrare (dupa ce verifici coletul), cu cardul in magazin, cu cardul online (sistem 3D secure), sisteme de rate, iar toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de posibilitate de retur 14 zile daca nu esti multumit de produsul achizitionat.

4. DIVERSITATE - in fiecare zi marim oferta de produse incercand sa acoperim o gama larga de electronice de la televizoare cu diagonala de 2m pana la cabluri, mufe si accesorii .

5. COMUNICARE - poti comanda de la noi 24h/7zile, cu un program in care ne poti intreba verbal sau online orice informatie legata de produsul preferat, iar specialistii nostri sunt bucurosi sa te indrume spre o alegere cat mai buna oferindu-ti sfaturi.

6. CALITATE - toate produsele comercializate de noi sunt originale, cu certificat de garantie de producator (unde este cazul). Mai mult decat atat, orice produs neconform reclamat in 24h se schimba pe loc pe cheltuiala noastra.

7. SERVICE - asiguram service post garantie la orice produs din oferta noastra, iar daca produsul este achizitionat de la noi beneficiezi de jumatate din costul manoperei, iar constatarea este zero. In plus beneficiezi si de extra-garantie la reparatie.

8. BUYBACK - iti poti face upgrade oricand pe perioada garantiei la orice produs achizitionat de la noi, alegand orice alt produs din oferta, chiar si din alta categorie.

Niciun comentariu: