sâmbătă, 15 august 2015




                                                       

                                   


                                     Lenjerii Pat Outlet.












Magazinul online Lenjerii Pat Outlet
este un magazin atractiv,cu produse/lenjerii de calitate ,utile si foarte frumoase.Pe mine una m-a atras calitatea materialului + design-ul acestora,pot spune ca sunt norocoasa si ca deja detin o lenjerie de la acest magazin online si sunt foarte multumita de produs si de acest magazin : Lenjerii de pat



Lenjeria care o detin de pe acest site (magazin) era acesta (bumbac 100% cu un design foarte frumos ,3D ).




Summer Black Week este o companie/blog ,site tentant ,interesant cu premii foarte frumoase si utile si produse la reducere/super oferta ,perfect  sezonului de vara/ii.Asa ca cei care detineti un blog personal ,nu ezitati sa participati la aceasta companie cu premii frumoasa + avantajoase + utile si sa accesati site-ul http://www.lenjeriipat-outlet.ro/ ,ca pe timpul sezonului de vara sa va rasfatati cu lenjerii/produse de pat foarte frumoase + de calitate.







Primul outlet de lenjerii de pat din Romania - cele mai mici preturi si cele mai bune produse.


Primul outlet de lenjerii de pat din Romania s-a deschis! Chiar de la inceput am promis ca vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va aduce cele mai frumoase modele de lenjerii de pat la cele mai mici preturi! Pana in prezent ne-am respectat promisiunea fata de peste 100.000 de clienti!

Cele mai mici preturi garantat! Calitate garantata 100%!


Lenjeriipat-outlet.ro este primul outlet de lenjerii de pat din Romania. Incercam sa va aducem lenjeriile pentru pat preferate la cele mai mici preturi. La noi cele mai mici preturi vor fi intotdeauna insotite de calitate garantata. Pentru a garanta calitatea, in cadrul companiei noastre, Alegria Online Shops, exista un departament CTC (Control Tehnic al Calitatii) care filtreaza produsele inainte ca aceastea sa ajunga la dumneavoastra, astfel va putem garanta calitatea acestora.

Lichidare de stoc 1+1 Gratis

In promotia 1+1 GRATIS intra toate produsele din categoriile insemnate cu 1+1 GRATIS! Puteti combina in aceeasi comanda 2 sau mai multe modele diferite, din categorii diferite si cu preturi diferite! Daca modelele alese de dumneavoastra au preturi diferite veti achita doar produsul/produsele cu pretul mai mare! RECALCULAREA PRETULUI FINAL SE VA FACE MANUAL DE CATRE NOI, DUPA CE PRIMIM COMANDA DUMNEAVOASTRA ONLINE!

Comenzile pentru care nu s-au ales inclusiv modelul/modelele gratuite vor fi completate cu modele gratuite de catre noi, aleatoriu, in functie de stocul disponibil.


Pretul final pe care il veti plati va fi recalculat manual de catre operatorii Alegria Online Shops, deoarece site-ul nu poate aplica automat reducerea.


DOAR PE/LA MAGAZINUL ONLINE Lenjerii Pat Outlet si despre campania “Summer Black Week

 panza


                            Leapsa + nume-link : Balaban Violeta - lucruri interesante











































Niciun comentariu: