miercuri, 21 octombrie 2015



                                  TOAMNA ASTA SE POARTA CHIC SI FASHION !!
                                                               DOAR DE LA :







Stilul CHIC ,simplu,nu sofiticat,mereu la orice varsta de-a mea!!
Doar Haine outlet,doar pentru mine si pentru voi fetelor!!



Varsta de 26 de ani ,pentru mine reprezinta un prag destul de important. De cele mai multe ori, femeile care ating aceasta frumoasa varsta sunt tentate sa exagereze in materie de tinute. Multe tind fie sa “imprumute” putin din stilul fiicelor lor, dorind pe aceasta cale sa rememoreze anii adolescentei, fie sa isi ascunda silueta, purtand haine cu cateva numere mai mari.

Cea mai mare greseala pe care o poti face la aceasta varsta este sa iti ascunzi feminitatea, imbracand haine total nepotrivite personalitatii tale. Ai ajuns la varsta la care ar trebui sa debordezi de frumusete si incredere, deci nu incerca sa maschezi toate aceste calitati prin tinute nepotrivite.

Iata cateva reguli vestimentare pe care eu apelez si vreau sa arat superb :



Lenjeria potrivita!

Imi masor bustul de fiecare data cand vreau sa imi cumper un sutien. Masurile pot sa difere in functie de brandul pe care il alegi, asa ca trebuie sa fii sigura ca vei cumpara sutienul potrivit. De asemenea, nu te teme de lenjeria modelatoare! Daca nu sunt multumita de anumite parti ale corpului meu , investesc cu incredere in astfel de articole vestimentare ,apeland la site-ul Haine outlet care nu fac decat sa imi subtieze silueta intr-un mod armonios.



Lenjeria potrivita nu face decat sa iti ofere acea incredere, care este esentiala indiferent de varsta pe care o ai.

Orice femeie isi doreste sa arate bine, dar unele nu stiu cum sa obtina acest lucru. Drept dovada, poti observa multe femei pe strada care nu stiu sa se imbrace. Foarte multe dintre ele poarta aceleasi haine lipsite de bun gust si in acelasi stil. Diversitatea culorilor si combinatia gresita de stiluri i-ar intrista pe designeri.

Moda te invata ce sa porti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te iei dupa toate tendintele si propunerile designerilor. De exemplu, blugii cu talie joasa care sunt la moda nu le avantajeaza pe femeile cu picioare scurte. Trebuie sa ai mereu in vedere imaginea ta.

Daca ceva arata grozav pe tine, poarta acea piesa vestimentara, dar daca simti ca nu ti se potriveste, renunta. In fiecare sezon, poti vedea o multime de stiluri si modele pe podium si asta iti permite sa gasesti o multime de lucruri care sa ti se potriveasca.

Sfatul meu este sa alegi doar ceea ce ti se potriveste si ceea ce te reprezinta.
Primul lucru pe care ochii unei persoane il percepe sunt culorile, mai ales daca nu sunt combinate cum trebuie. O combinatie intre o jacheta galben lamaie si o pereche de pantaloni de o nuanta puternica de portocaliu va atrage toate privirile, dar nu vor fi priviri apreciative, ci pline de surprindere.

De aceea este foarte important sa alegi corect culorile. Majoritatea oamenilor care vor sa arate mai mult sau mai putin elegant prefera sa poarte haine in nuante inchise de negru sau gri si doar uneori mai adauga cate o pata de culoare in tinuta lor.

Dar aceasta metoda are si dezavantaje. Nuantele inchise nu ies in evidenta si odata adoptate intr-o tinuta, nu te vor face cu nimic mai speciala decat restul lumii, iar culorile puternice este posibil sa nu ti se potriveasca.

In cazul in care culorile moderne nu dau bine in tinuta ta, alege accesorii care sa iasa in evidenta, in timp ce celelalte piese vestimentare sa fie intr-o cu totul o alta nuanta, mai potrivita pentru tine.

Regula dress code-ului recomanda sa nu combini mai mult de trei culori in aceeasi tinuta. Bineinteles, este la moda trendul color block. Dar ai grija cum combini culorile, sa nu cumva sa obtii un efect de papagal in loc de curcubeu armonios. Hainele tale sunt foarte importante, dar si ocazia si evenimentul la care ai de gand sa le porti sunt esentiale. Lipsa unei legaturi intre tinuta si ocazie poate fi dezastruoasa. O blana scumpa va arata ridicol daca o porti intr-un metrou. Prin urmare, informeaza-te ce trebuie sa porti la o expozitie, un pranz sau un eveniment mai sofisticat.

Dar, cel mai important lucru este sa te simti bine in pielea ta, sigura pe tine. Prin urmare, chiar daca nu da bine si e lipsit de bun gust, pana si acea blana poate arata bine in metrou daca stii cum sa o porti si daca se vede pe tine ca te simti bine purtand-o. Tot asa, exista riscul sa te imbraci adecvat, conform evenimentului, dar cu niste haine care nu te reprezinta deloc.

In acest caz, intr-adevar rezultatul ar fi mult mai dezastruos decat in cazul in care porti blana in metrou, dar tu te simti bine asa imbracata.Doar o femeie poate observa fiecare detaliu al tinutei tale. Barbatii percep tinuta unei femei ca intreg si ori le place, ori nu le place.
Poti purta haine de firma din cap pana-n picioare si el nici macar sa nu te observe. Dar cu siguranta va observa o femeie care poarta o rochie oribila cu buline pentru ca ii sta bine in rochia respectiva, in timp ce tie nu ti se potrivesc deloc bulinele.

Marcile celebre nu sunt importante. Principalul lucru este ca merg de minune cu orice. Hainele ar trebui sa se asorteze cu starea ta de spirit, cu temperamentul tau, cu sezonul, momentul zilei, statutul social etc. Doar in acest caz te vei simti mai frumoasa, mai dorita si unica.

Dar, in final, atitudinea si siguranta de sine raman cele mai importante ingrediente ale unei tinute reusite. Poti fi imbracata din cap pana in picioare doar cu haine scumpe sau de firma, daca nu stii sa le porti sau nu te reprezinta, acest lucru se va vedea si rezultatul va fi unul dezastruos. Specialistii spun ca uneori, daca ai atitudine, poti sa iti pui practic orice pe tine si sa arati bine. Dar daca mai ai si stil si asortezi hainele cu bun gust, atunci este un punct in plus in favorea ta.

Ideea este sa nu porti foarte multe piese vestimentare daca nu le stii combina. Mai bine opteaza pentru o ROCHIE feminina, dar bine accesorizata si efectul va fi unul pozitiv.
Foarte multe femei invoca lipsa resurselor materiale pentru a se imbraca bine. Dar, in final, tot trebuie sa porti ceva, ca doar nu ai sa iesi fara haine pe strada. Sunt doua aspecte deranjante si de care fiecare femeie ar trebui sa tina cont si in privinta carora nu exista nici o scuza.

Primul ar fi legat de culori. Indiferent ca te imbraci cu haine de firma sau cu haine second-hand sau ieftine, nu exista nici o scuza pentru potrivirea gresita a culorilor. Adica, aceasta inclinatie estetica ar trebui sa o aiba fiecare femeie, macar dezvoltata intr-o stare latenta. Imposibil sa nu existe in garderoba ta piese vestimentare care sa se potriveasca bine din punct de vedere cromatic.

Iar al doilea aspect este stilul. Daca imi iau un costum pe mine , clasic, nu imi iau  drept incaltaminte adidasi. Sau daca port o GEACA  sport, BLUGI , nu accesorizez tinuta cu o geanta eleganta si pantofi cu toc. Sunt greseli des intalnite pe strazile noastre si nu trebuie sa ai foarte multi bani pentru a le evita.




Trebuie sa iti pese macar putin de aspectul tau fizic si sa iti dai putin interesul. Nu e totuna cum iesi pe strada. Si, oricum, ar trebui sa reprezinte un minim respect fata de propria persoana. Prin urmare, fii atenta cum te imbraci. Succes!

Niciun comentariu: