luni, 9 noiembrie 2015
















Te invit sa participi la Vinerea Bloggerilor te asteapta super premii !!




BlogAwards iti ofera posibilitatea sa cunosti brand-uri noi ,cat si multe oportunitati si sanse de a le incerca.....


BlogAwards.ro a gazduit, in primul an si jumatate de existenta, mai mult de 70 de campanii si concursuri cu premii pentru bloggeri, la care au participat mai mult de 900 de bloguri.
Numarul total de articole inscrise la concursurile si campaniile BlogAwards e mai mare de 2100.
De exemplu, in luna Octombrie 2012, la campaniile BlogAwards.ro s-au inscris un numar de 120 de bloggeri care au scris, in total, 180 de articole.

Companiile si brandurile care sponsorizeaza campaniile si concursurile de pe BlogAwards.ro castiga brand-awareness, trafic direct si noi clienti, indiferent de domeniul de activitate.

BlogAwards.ro este cea mai eficienta platforma prin intermediul careia brandurile si companiile interactioneaza cu social media.
bf15header
Cel mai bun exemplu exemplu al acestei eficiente e reprezentat de campania ZorileStore.ro ofera gratuit 300 de perechi de papuci bloggerilor! la care au participat 333 de bloggeri. Initial, campania a fost gandita pentru 100 de bloggeri, insa, datorita numarului foarte mare de participanti din primele doua zile, am decis suplimentarea premiilor cu inca 200 de perechi de papuci. In numai 10 zile s-au inscris alti 233 de bloggeri! In numai 12 zile, la campanie s-au inscris 333 de bloggeri.

BlogAwards.ro functioneaza in parteneriat cu unul dintre cele mai cunoscute si apreciate bloguri din Romania, Blogatu.ro si colaboreaza cu numeroase agentii de PR si publicitate din Romania.



V-ati obisnuit cu mine in postura de participant la mai toate campaniile pentru bloggeri. Particip la ele pentru ca ma tenteaza premiile si imi plac provocarile in scris. Ei bine, de data aceasta eu am sa stau pe margine si am sa invit pe voi sa participati la campania proaspat lansata de cei de la BlogAwards, Vinerea Bloggerilor. Campania se incheie pe 27 noiembrie dar, pentru cei care doresc sa participe pentru premiul constand intr-un smartphone Allview V2 Viper, inscrierea articolului de participare la campania-mama trebuie facuta pana pe 15 noiembrie inclusiv. De ce ii spun campania-mama? Pentru ca Vinerea Bloggerilor cuprinde si cateva campanii individuale cu premii tentante.





Cum te inscrii in campanie?

Faci ce stii tu cel mai bine: scrii un articol original si creativ in care sa promovezi platforma BlogAwards si sa atragi atentia prietenilor bloggeri ca pot participa si ei la Vinerea Bloggerilor. Acest articol trebuie sa contina un link catre BlogAwards si unul catre pagina telefonului Allview V2 Viper. Cand e gata, articolul trebuie promovat printr-o postare publica pe pagina/profilul tau de facebook, folosind hashtag-urile #roblogawards #blackfriday #concurs #concursuripentrubloggeri. Ulterior, linkul acestei postari il vei inscrie in formularul de aici.
Ce premii poti castiga la Vinerea Bloggerilor?



Am amintit deja telefonul Allview V2 Viper care va fi oferit bloggerului care se va clasa pe locul 1 la finalul campaniei. Pentru a putea castiga acest telefon, nu este suficient sa scrii articolul prin care promovezi evenimentul Vinerea Bloggerilor si trebuie sa participi si la campaniile individuale din cadrul sau. Momentan sunt anuntate doua astfel de campanii dar lista ramane deshisa pentru ca, in mod sigur, se vor mai alatura si alti sponsori.
Campania Bestwatch la care esti invitat sa scrii un articol creativ, de minim 300 cuvinte, in care sa spui de ce iti doresti un anumit produs din magazinul BestWatch sau de ce doresti sa oferi cadou un ceas cumparat de pe BestWatch si poti castiga unul din cele trei premii in bani(locul 1 – 300 de lei, locul 2 – 200 de lei, locul 3 – 100 lei).


Campania Dwyn in cadrul careia trebuie sa scrii un articol in care sa promovezi cat mai bine magazinul si serviciile oferite deDwyn Shop. Sponsorul va oferi patru premii autorilor celor mai bune patru articole(Telefon Samsung Galaxy Fame, Selfie stick, Google Chromecast, Boxe BT).
Campania Just4Girls care va invita sa prezentati cititorilor produsele din magazinul Just4Girls.ro, pe care ati dori sa le cumparati pentru voi sau pentru a face daruri inspirate femeilor din viata voastra. Vor fi trei castigatori care vor primi bani cash astfel: locul 1- 500 de lei, locul 2 – 300 de lei, locul 3 – 200 de lei .


Campania PPT – Preturi pentru tine pune la incercare talentul bloggerilor de stilisti vestimentari. Alcatuiti o tinuta cat mai completa din articole vestimentare din magazinul PPT.ro, avand la dispozitie 150 de lei! Puteti castiga 300 de lei, 200 de lei sau 100 de lei daca articolul vostru va fi selectat ca fiind printre cele mai reusite.





Campania ECCO Shoes ale carei detalii vor fi publicate luni 9 noiembrie 2015. Voi reveni atunci cu detaliile complete!

Puteti participa la o singura campanie si puteti castiga orice premiu din acea campanie, daca aveti un articol bun. Ba mai mult, puteti scrie pana la trei articole pentru o campanie, in caz ca aveti mai multe idei de articole si nu reusiti sa va dati seama care e mai buna. Pentru mai multe sanse, eu va recomand sa participati la toate campaniile.

Fiecare articol va primi o nota din partea sponsorului. Daca nota ta este printre cele mai mari 3-4 note(in functie de numarul premiilor), inseamna ca ai facut treaba buna si vei fi premiat. La final se va face media notelor obtinute de fiecare participant. Ea se va aduna cu nota obtinuta pentru articolul de promovare a evenimentului si rezultatul se va imparti la doi. Bloggerul cu cea mai mare medie va castiga telefonul Allview V2 Viper. In caz de egalitate la medii, bloggerul castigator va fi desemnat cel care a obtinut punctaj mai mare la articolul de promovare Vinerea Bloggerilor.

Niciun comentariu: