luni, 9 noiembrie 2015
Parteneriat tehnic intre SHELL HELIX ULTRA obtinut prin tehnologia “Pure Plus” si BMW MOTORSPORT! Recomand cu incredere uleiul Shell Helix Ultra de foarte buna calitate!


Elgeka Ferfelis Romania se numara printre cele trei companii mari specializate pe comert cu ridicata bunuri de larg consum. Chiar daca, filiala din tara noastra a fost deschisa in 2000, compania s-a nascut in 1974 la Atena, Grecia.

Compania este cunoscuta pentru produsele de calitate care se gasesc in comert, de la bureti universali, filtre de cafea, detergenti, pana la produse cosmetice pentru ingrijirea bebelusilor.

Cel mai recent brand din portofoliul companiei, insa si unul din cei mai puternici jucatori de pe piata este Shell Lubricants-Helix. Astfel, Elgeka Ferfelis a creat o divizie speciala in comert destinata produselor Shell Lubricants-Helix.
Comert cu produse de calitate

Inca din anul 1974, de cand Elgeka Ferfelis s-a infiintat, s-a orientat spre promovarea si comercializarea produselor de calitate.

Creamline, Kimberly-Clark, Axxon, Palirria, Viotros, Anatoli, Minerva, Scholl, Wilkinson sunt doar cateva dintre produsele care sunt in comert.Elgeka-Ferfelis Romania, una dintre cele mai mari firme de distributie din sectorul bunurilor de larg consum, mizeaza pe afaceri de peste 100 mil. euro anul viitor, in crestere cu aproape 37% fata de 2008, datorita parteneriatelor nou incheiate in acest an.
"Companiile SSL, Aroma, Energizer si 3M vor contribui cu mai mult de 20 de milioane de euro la cifra de afaceri a companiei in 2009", au declarat reprezentantii Elgeka-Ferfelis Romania.
In urma demararii parteneriatelor cu cei patru producatori in a doua jumatate a acestui an, distribuitorul a adaugat in portofoliu branduri precum Durex, Scholl, Astera, Energizer (baterii) sau Scotch Brite (produse pentru intretinerea locuintei).
Portofoliul de produse distribuite mai cuprinde marci precum Cream Line (dulciuri) sau Vegeta (baze de mancaruri).
Anul trecut, Elgeka-Ferfelis a incetat parteneriatul cu producatorul Pan Group, unul dintre principalii jucatori de pe piata de panificatie, insa a adaugat pe lista furnizorilor alte doua companii, Kimberly Clark si Wilkinson Sword.
Kimberly Clark este producatorul servetelelor Kleenex, in timp ce englezii de la Wilkinson Sword concureaza direct cu Gillette, divizie a gigantului Procter & Gamble.
Cifra de afaceri bugetata de compania Elgeka-Ferfelis pentru acest an este de 73 mil.
euro, in crestere fata de valoarea de 57 mil. euro raportata pe 2007.
"Din punctul nostru de vedere, efectele crizei internationale vor fi resimtite mai puternic in prima parte a anului viitor, cand ar putea sa apara scaderi in bugetul populatiei destinat pentru bunurile de larg consum. In momentul de fata, principalul efect al crizei resimtit de catre noi este reprezentat de costul mai ridicat al finantarilor", a declarat Ioannis Ferfelis, directorul general al Elgeka-Ferfelis Romania.
In prezent, distribuitorul opereaza 12 filiale la nivel local, avand in total 480 de angajati. Anul trecut, Elgeka-Ferfelis a deschis o subsidiara in Republica Moldova, dupa ce in 2006 a pus bazele unei companii de distributie pe piata din Bulgaria.
Actionarii Elgeka Ferfelis Romania sunt Elgeka (Cipru), cu o participatie de 50,02%, si Illian Services, cu 49,98%. Compania greceasca Elgeka este listata la Bursa din Atena, avand o capitalizare de aproximativ 24 mil. euro. Afacerile consolidate ale Elgeka au inregistrat anul trecut valoarea de 215,6 mil. euro, potrivit raportului financiar anual.
Pe piata locala, printre cele mai mari companii de distributie a bunurilor de larg consum se mai numara Interbrands Marketing & Distribution, Top Brands Distribution, Astral Impex sau Aquila Group.Cei mai mari 10 distribuitori de pe piata locala a bunurilor de larg consum (FMCG) au ajuns anul trecut la afaceri cumulate de aproximativ doua miliarde de euro, raportand un ritm mediu de crestere a vanzarilor in lei de circa 20% fata de 2006.
Shell Helix uleiurile de motor sunt proiectate pentru a satisface nevoile dumneavoastra - indiferent provocări de conducere. Am pus amplu de dezvoltare ulei know-how-Shell în fiecare aspect al formulei Shell Helix - de la tehnologia de bază, ulei prin aditive de selecție și de amestecare. De la Shell Helix Ultra uleiuri noastre motor complet sintetic care ofera protectie1 neegalat împotriva nămolului și uzurii superioară și protecția împotriva coroziunii, 2 la uleiuri multigrad premium pentru medii de zi cu zi de conducere, gama .


Shell Helix a uleiurilor de motor are un ulei pentru a se potrivi fiecare motor.Shell Helix este la marginea de taiere a tehnologiei. Este formulat pentru a îmbunătăți performanța în trei moduri principale: ajută să păstrați motorul curat, reduce la minimum frecarea și combaterea uzurii.

Niciun comentariu: