vineri, 10 iulie 2015







                  Incaltaminte de calitate, la preturi mici, pe Kalapod.ro!





Doar la /pe Kalapod.ro gasesti tot ce vrei,pantofi ieftini,la reducere,oferte si de foarte buna caliatete.De la balerini,sandale,pantofi si tot ce-ti doresti.


PANTOFI IEFTINI DE CALITATE:

Se spune ca inteleptul isi face iarna car si vara sanie. Noi spunem ca inteleptul vremurilor noastre isi cumpara incaltamintea la super-reduceri, ca sa obtina pantofi ieftini fara sa faca rabat de la calitate. Fa un tur virtual printre rafturile online de la Kalapod.ro si alege-ti perechea favorita de pantofi ieftini dintre cele aflate la super-reduceri.

Nu trebuie sa faci compromisuri atunci cand vine vorba despre incaltaminte; confortul si calitatea sunt la fel de importante ca pretul. Daca iti doresti pantofi ieftini si confortabili, alege Super-reducerile de la Kalapod!

Fie ca esti genul care prefera pantofii comozi ori fata care poarta numai tocuri seducatoare, nimic nu e mai incantator decat o pereche nou-nouta de pantofi ieftini si buni. Sandale, platforme, stiletto, ghete, cizme, papuci si o gramada de accesorii la preturi super te asteapta sa iti alegi favoritul si sa il iei acasa.


Kalapod;

Unii spun ca dragostea este un limbaj universal. Dar pentru KALAPOD limba universala este incaltamintea moderna.

Kalapod este un brand distinct de oricare altul si a fost inspirat de cele mai noi tendinte promovate de comerciantii de incaltaminte din Europa, diferentiindu-se printr-un concept denumit de noi astfel: „Facem comert in favoarea intereselor dumneavoastra”.

KALAPOD reprezinta un brand complet nou pe piata de pantofi din Romania si isi propune sa sparga tiparele cu care aproape ne-am obisnuit.


Fie ca va ganditi sa achizitionati un pantof de ocazie, fie doriti un pantof cu care sa mergeti zi de zi, sau vreti o pereche de pantofi sport, KALAPOD are o solutie pentru dumneavoastra.

Intregul stil al brandului KALAPOD se bazeaza pe nevoia clientului, avand ca reguli prioritare preturi fara concurenta, stocuri noi saptamanal, culori incitante si prietenoase, modele europene, din care rezulta un raport bun calitate/pret pentru fiecare produs - alcatuind beneficii unice adresate direct clientiilor sai.
Colectiile noastre de: pantofi, ghete, cizme, balerini, sandale, mocasini, pantofi sport, botine, saboti, slapi, sneakers pentru dama, barbati si chiar copii sunt destinate sa te reprezinte cu fiecare ocazie cand ii porti.La Kalapod.ro este perioada Super-Reducerilor, cu preturi pornind de la 14.9 lei perechea! Sunt disponibile la preturi speciale toata gama de incaltaminte pentru femei: pantofi sport, balerini, sandale cu platforma, pantofi cu toc inalt, tenisi unisex, sneakers, botine sau cizme. Ofertele sunt valabile in limita stocurilor disponibile, nu-ti ramane decat sa te grabesti sa vezi ce-ti face cu ochiul.

Niciun comentariu: