vineri, 10 iulie 2015

                


                   Vara asta ploua cu premii pentru bloggeri !


                                    
link-ul http://www.blogawards.ro/vara-bloggerilor-2015                               

              
Imi doresc sa particip la aceatsa companie,deoarece mie una imi place experientele noi (de-a cunoaste si incerca anumite lucruri).Premiile sunt fabuloase,de calitate utile,practice,atractive si foarte interesante.Imi place sa experimentez ,sa cunosc mai multe lucruri si sa ma descurc in orice,de aceea sunt tentata si pasionata de aceste companii,utile si atragatoare. dar nu,numai,imi place ca aceste lucruri noi si interesante sa le impartasesc si prietenilor mei blogge-ri.




Intrati pe site-ul Vara Bloggerilor,va astepta multe suprize,premii tentante/frumaose ,utile ,asa ca participati ,experimentati lucruri noi si bucurati-va zi de zi de aceste companii frumoase.Numai pe BlogAwards,iti alegi si gasesti tot ce vrei.




Participă la ediția de anul acesta și poți câștiga și tu unul din premiile suplimentare puse la bătaie de sponsori!




Pentru propuneri de colaborare din partea magazinelor, brandurilor si companiilor, membrii echipei BlogAwards.ro pot fi contactati la adresa roblogawards@gmail.com ,sau folosind formularul de contact de mai jos.BlogAwards este înregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pe baza declaratiei de notificare inregistrata sub nr. 23943 din 16 Decembrie 2013 si a prelucrarii notificate cu scopul “reclama, marketing si publicitate” inscrisa sub nr. 30544 inscrise in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.
BlogAwards.ro a gazduit, in primii doi ani de existenta, mai mult de 140 de campanii si concursuri cu premii pentru bloggeri, la care au participat mai mult de 2000 de bloguri.

Numarul total de articole inscrise la concursurile si campaniile BlogAwards, pana pe 3 Iunie 2013, e mai mare de 3000!Promovati-va afacerea, produsele si serviciile pe bloguri prin intermediul BlogAwards.ro!

Niciun comentariu: