joi, 22 octombrie 2015





                               

Laptopul meu are nevoie de ajutorul IT Premium!




IT Premium











Deziluzionat la creșterea costurilor de suport IT? Având pentru a schimba modul în care doriți să lucrați deoarece computerele sunt inflexibile? Cheltuielile cu sisteme IT dvs. scapă de sub control? Noi va putem ajuta!La Premium IT avem o filozofie simpla. "Facem calculatoare funcționeze așa cum doriți să le". Noi nu credem modelul dvs. de afaceri trebuie să fie re-structurate pentru a integra sistemele informatizate. Personalul ar trebui să fie capabili să lucreze mai eficient cu calculatoare, nu mai puțin. Și credem cu tărie că sistemele de afaceri nu necesită o mare parte din fluxul de numerar de funcționare afară pe ușă pentru a le sprijini.

Avem o gamă largă de experiență în toate tipurile de infrastructură IT. De la biroul cu un PC la rețelele mari, cu sute de stații de lucru, suntem capabili de a oferi o gama de servicii care oferă servicii profesionale la un cost rezonabil.



image01


Noi credem că încrederea construiește relații puternice. Așa cum am lucra cu tine am învățat tot ce se poate despre modul în care afacerea ta funcționează pentru a ajuta cu luarea deciziilor cu privire la modul în care trebuie să lucreze în afacerea dumneavoastră. Noi nu oferim doar o mărime se potrivește tuturor solutiilor. Multi dintre clientii nostri sunt scutiți de a găsi că există o flexibilitate disponibil în IT, atunci când sunt explorate opțiunile.
Doar despre orice! Avem mulți ani de experiență în sprijinirea toate tipurile de calculatoare și rețele de, la fel ca a ta. Rețele de mici pentru întreprinderi mijlocii este în cazul în care ne vom concentra energiile noastre, dar experiența noastră largă acopera doar despre ceva pe care le puteți conecta la un perete! Toate zonele de sisteme informatice sunt acceptate de la servere, stații de lucru la imprimante la rețelele de arie largă. Cu gama noastră largă de experiență și de expunere la industria de bune practici putem pentru a sprijini rețelele într-un mod profesionist și prietenos.
Pentru a lua dureri de cap din gestionarea infrastructurii IT.

image01
Multi proprietari de afaceri se plâng că nu au expertiza de a gestiona sistemele lor informatice, și că timpul necesar finalizarea acestor sarcini le distrage de la rularea lor de afaceri. Asta au fost Premium se potrivește.


Noi lucram cu dumneavoastra pentru a menține și de a spori sisteme de afaceri - suntem ca departamentul IT care nu trebuie să angajeze full-time!








IT Premium













Tip celule: Li-ion

Voltaj: 10,8v-11,1v-14,4v-14,8v

Capacitate: 4400mAh

Numar celule: 6 celule - acumulator standard 

Culoare: Negru

Conditie: Baterie 100% noua compatibila Acer

SFATURI PRACTICE pentru utilizarea bateriei in cele mai bune conditii:
este recomandat ca la prima utilizare bateria sa fie lasata la incarcare continua pentru o perioada de minim 10 ore (procentul de incarcare sa ajunga la 100%)
recomandam curatarea profesionala a laptopului la un interval regulat de timp (1 data la cel mult 2 ani) pentru a preveni supraincalzirea si uzura bateriei
pentru a beneficia de autonomie cat mai mare este recomandat sa reduceti consumul laptopului prin reducerea luminozitatii ecranului, dezinstalarea programelor ce ruleaza fara sa fie folosite, deconectarea diferitelor dispozitive ce nu sunt folosite in mod regulat
folositi laptopul si pe baterie, nu doar cu incarcatorul cuplat in permanenta
optimizati setarile laptopului

Acest produs este compatibil - inlocuitor pentru produsul original. Produsele originale sunt marcate cu titlul produs original.

Brandurile prezente in acest site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor. Folosirea lor se face pentru a putea identifica produsele cautate.

BATERIE ACER ASPIRE 3100:

cod produs: ac-002-bat



  • Inlocuieste vechea baterie cu una noua si iti oferim 12 luni garantie si livrare gratuita prin curier rapid ! Comanda acum o baterie pentru laptop Acer Aspire 3100 si profita de oferta noastra limitata ! Calitate premium la cel mai bun pret !


Niciun comentariu: