joi, 22 octombrie 2015



                    DDD PENTRU SIGURANTA CASEI SI A FAMILIEI                                                           TALE!





Firma deratizare, contracte deratizare, contracte dezinsectie, contracte ddd




Firma noastra este o firma DDD din Bucuresti ce va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice).

Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra pe termen lung.

Firma noastra detine toate avizele si autorizatiile necesare in furnizarea de servicii pe masura asteptarilor si nevoilor dumneavoastra.


Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a nevoilor pe care le aveti. Tinem cont de faptul ca reputatia afacerilor dumneavoastra trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care ne desfasuram activitatea, rapid, discret si eficient.


Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii la preturi accesibile. Evaluarea costurilor se face in functie de marimea si configuratia spatiilor, de gradul de infectare si natura daunatorilor (in cazul serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie).


Ne puteti contacta pentru detalii si pentru rezervarea unuia dintre serviciile noastre.

Firma deratizare, firma dezinsectie
Profesionalismul, eficienta si discretia sunt cuvintele care ne descriu cel mai bine!

De ce sa colaborati cu o firma DDD autorizata? De ce sa colaborati cu noi, cu COMPANIA DDD?


- avem know-how-ul necesar luptei impotriva tuturor daunatorilor;
- avem aparatura necesara prestarii acestor servicii;
- avem oameni specializati, cu experienta in acest domeniu;
- folosim numai solutii profesionale, ce nu se gasesc pe piata publicului larg, ce pot fi achizitionate numai de firme autorizate in acest sens;
- oferim garantie contractuala la toate lucrarile efectuate;
- oferim promptitudine si respect fiecarei lucrari;
- avem cea mai buna oferta de pe piata pentru persoanele juridice;
- oferim cel mai bun raport calitate pret;
- personalul nostru specializat va sta la dispozitie gratuit nonstop pentru consiliere in vederea alegerii celei mai bune solutii pentru situatia dumneavoastra.


Deratizare - Cum le venim de hac daunatorilor (soareci si sobolani)?
Pentru a obtine cele mai bune rezultate în lupta impotriva daunatorilor (sobolani, soareci, cartite etc), este important sa se procedeze in etape, dupa un plan bine stabilit:
Identificarea problemei si elaborarea unui diagnostic personalizat;
Stabilirea unui plan de actiune;
Eliminarea rozatoarelor prin diferite mijloace: capcane, otravuri si alte mijloace in concordanta cu normele UE;
Eliminarea breselor de acces pentru soareci si sobolani catre spatiile protejate.
Realizarea unei noi deratizari in caz de nevoie.

De ce trebuie facuta deratizarea cat mai rapid? Este important sa nu amanati problema invaziei daunatorilor mult timp, pentru ca acestia vor deteriora rapid materialele sau alimentele expuse acestora. In plus, este important sa retineti ca rozatoarele sunt capabili sa transporte boli cauzate de un agent patogen. Nu este vorba doar de bolile clasice, ci si de boli recente, cum ar fi gripa aviara, gripa porcina, etc.
Acestea pot fi transmise prin simpla prezenta a sobolanilor, prin contact, sau, mai rau, prin muscatura lor.
In cazul unei muscaturi de sobolan, consultati imediat un medic, deoarece riscurile de infectie sunt foarte mari, avand in vedere modul lor de viata.
Picture

Preventie si deratizare Preventia joaca un rol extrem de important in lupta contra daunatorilor, precum soarecii si sobolanii. O deratizare eficienta, cu rezultate cat mai bune, implica si o actiune de preventie. Aceasta se realizeaza in functie de locul vizat si de lucrurile aflate in spatiul respectiv, fiind diferit modul de actiune intr-un apartment, de cel dintr-un hambar cu grau. In acest context, apelul la o firma profesionista este foarte relevant, deoarece are capacitatea de a detecta cat mai rapid posibil prezenta rozatoarelor sau a altor daunatori. Un profesionist in domeniu va bloca posibilele cai de acces pentru sobolani, va plasa momeli in spatii sensibile sau strategice si se va asigura, în mod regulat, ca spatiul care trebuie protejat nu este amenintat de rozatoare si alti daunatori.

Deratizare restaurante Deratizarea restaurantelor reprezinta o parte esentiala a procesului de igienizare a acestor institutii. Trebuie sa avem in vedere respectul pentru client si pentru standardele de sanatatea publica, motiv pentru care este de neconceput sa se permita prezenta soarecilor sau sobolanilor in bucatarie sau in sala de mese a unui restaurant, atrasi de prezenta alimentelor.Aveti grija in aceste conditii sa apelati la o companie autorizata pentru a va putea bucura de eficenta produselor de deratizare profesionale, care respecta, de asemenea, sanatatea clientilor dumneavoastra si a animalelor de companie.Compania noastra se incadreaza perfect standardelor de calitate, fiind avizata de Ministerul Sanatatii. Acest lucru permite utilizarea tuturor mijloacelor profesionale de combatere a daunatorilor: sobolani, soareci, porumbei, taratoare, insecte etc.
Ambitia noastra este de a actiona responsabil pentru eliminarea problemelor daunatorilor pe termen lung, pentru a va permite sa va dedicati afacerilor dumneavoastra sau a vietii private.


Dezinsectie - Cum combatem pe termen lung prezenta insectelor?
Ce reprezinta dezinsectia? Dezinsectie: totalitatea mijloacelor sau metodelor de prevenire si combatere a unei game largi de insecte daunatoare (muste, viespi, gandaci de bucatarie, furnici, gandaci, tantari, capuse, purici, plosnite, paduchi) care, pe langa disconfortul psihic pe care il creeaza, pot fi purtatoare de diferite boli infectioase, afectand deopotriva omul si animalele, si pot provoca distrugeri majore.Care sunt riscurile la care va expuneti? Insectele pot transmite o serie de boli infectioase sau provoca alergii periculoase prin contactul direct, intepaturi sau prin contaminarea spatiilor si a alimentelor. Acestea pot aparea in spatii diverse, cum ar fi locuintele, gradinile si spatiile de prelucrare a produselor alimentare iar uneori chiar si in locurile in care se mentine curatenia in mod regulat, precum spitale sau hoteluri.In plus, insectele pot crea si numeroase pagube materiale. Acestea pot provoca respingerea unor loturi intregi de marfuri, oprirea productiei si returnarea produselor, afectandu-va, in acelasi timp, credibilitatea in fata furnizorilor si clientilor dumneavoastra. De aceea, aveti nevoie de servicii complete de preventie si control al acestor daunatori.Cum ne desfasuram activitatea? Exista modalitati specifice de a trata fiecare tip de daunator in parte, motiv pentru care este nevoie de o investigatie amanuntita inainte de inceperea dezinsectiei. Noi lucram intotdeauna dupa un plan bine stabilit si actionam luand in considerare mai multe elemente: natura spatiului vizat, caile de acces catre acesta, natura daunatorilor etc. Realizam un raport amanuntit al problemei cu care va confruntati si utilizam produse de cea mai buna calitate, care sa asigure rezultate pe termen lung.

Niciun comentariu: