vineri, 10 iulie 2015




                         

                 Câștigă bani promovând SOLE prin Profitshare!







Pe acest site gasesti o gramada de produse si tot ce-ti doresti,produse de caliate,rafinate,la preturi accesibile si foarte bune.
Atat accesorii utile ,pe timp de vara cat si produse esentiale,utile ,pentru orice femeie/persoana in parte.



Frumusetea incepe cu SOLE! Existam pentru ca fiecare femeie vrea sa intoarca privirile si fiecare barbat isi doreste sa cucereasca. SOLE iti ofera tot ce ai nevoie pentru ca tu sa ai incredere in tine si sa te bucuri de fiecare moment in fiecare zi!

SOLE furnizeaza o gama foarte variata de parfumuri, produse cosmetice si accesorii de lux – ochelari de soare, genti , produse new-tech -, portofoliul de produse marindu-se constant.

Toate produsele sunt 100% originale, verificate. Increderea si satisfactia clientilor sunt principalul nostru obiectiv. Garantam pentru autenticitatea si calitatea produselor si serviciilor oferite.

Lansata in 2012, compania SOLE s-a diferentiat in scurt timp ca unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata produselor de infrumusetare din Romania si din strainatate. Portofoliul de afaceri al SOLE este completat de o retea de puncte de vanzare in importante centre comerciale din tara, dar si de luxury boutique-uri deschise in Germania –Nurnberg si in Baia Mare.

In tot acest timp, brandul SOLE a devenit un reper de succes, crescand ca notorietate si cifra de afaceri de la an la an. Portofoliul nostru de produse include peste 200 de branduri arhicunoscute, printre care se numara Bvlgari, Dolce & Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Rberto Cavalli, Clinique, dar si branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Prin serviciile noastre personalizate, dorim sa va oferim o experienta de shopping unica, accesibila, pentru ca vrem sa va bucurati din plin de produsele brandurilor preferate in fiecare zi.

Toate aceste servicii: consultanta specializata, ambient parfumat in magazine, oferte personalizate, livrare rapida, cele mai accesibile metode de plata, servicii extra premium, au fost concepute cu unicul scop de a aduce ideea de shopping la un alt nivel.



Afiliează-te luxului și transformă pasiunile în realitate cu SOLE Luxury Boutique



Dacă ești familiarizat cu branduri precum Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Michael Kors, Clinique sau Tom Ford și visezi să îți completezi garderoba cu cele mai noi accesorii de lux, SOLE îți oferă această șansă!
Devino afliat SOLE Profitshare ,prin reteaua aceasta și recomandă produsele noastre pentru a câștiga bani din vânzările pe care le aduci.Cu o experiență de numai doi ani de zile în distribuție și retail, SOLE a devenit treptat unul dintre cele mai complete și complexe magazine online de produse fashion și de înfrumusețare, deținând un portfoliu de peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri.Prin intermediul rețelei Profitshare, fiecare vizită concretizată în vânzare pe care o trimiți pe SoleShop.ro îți va aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness).


De ce să devii afiliat SOLE?


Dacă brandurile comercializate nu te-au convins încă, află că printre celelalte avantaje pe care le oferim se numără diversitatea produselor și producătorilor disponibili, lărgirea constantă a numărului de produse, calitatea certificată a produselor comercializate, serviciile oferite (împachetare premium la cerere, transport express), dar și promoțiile desfășurate frecvent.
Astfel, prin intermediul acestora, creștem șansele tale de a câștiga și mai mulți bani din promovarea SOLE. De exemplu, zilnic apar noi produse în categoria de Reduceri, iar ziua de joi oferă clienților surprize și discount-uri speciale!
Nu în ultimul rând, așa cum ne răsfățăm fiecare client prin produsele exclusiviste pe care le oferim, plănuim să îți răsplătim fidelitatea periodic, prin bonusuri de perfomanță și concursuri cu premii.
Nu se pot lansa comenzi telefonice. Astfel nu pierzi ca afiliat comenzi prin sisteme ce nu pot fi contorizate.Alătură-te unei echipe exclusiviste de afiliați și câștigă bani simplu, rapid și comod!
Nu uita însă, SOLE doreşte să aibă o colaborare cât mai transparentă cu afiliaţii! Tocmai din acest motiv noi am ales să nu publicăm numere de telefon pe site. În acest fel, orice posibil cumpărător ajunge pe www.soleshop.ro prin intermediul tău, va putea efectua comanda doar online, iar tu vei putea încasa comisionul aferent. Astfel, noi alegem să te sprijinim în a-ţi rotunji veniturile!

Niciun comentariu: