marți, 16 iunie 2015



                           



                                                   Prăjitură cu cacao şi brânză de vaci!





Ingrediente pentru prăjitură cu cacao şi brânză de vaci DELACO.




4 ouă
100 ml lapte
150 g unt

200 g zahăr
350 g făină
2 linguri pudră de cacao
2 linguri cafea solubilă
1 praf de copt
stafide.



Pentru cremă
200 g brânză de vaci
100 g zahăr pudră
1 lingură amidon alimentar
2 ouă
2 linguri rom

Pentru ornat
50 g zahăr pudră aromatizat cu vanilie.






Mod de preparare pentru prăjitură cu cacao şi brânză de vaci cu Delaco.



Se mixează gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă untul, pudra de cacao şi se mixează până se omogenizează. Se adaugă laptele în care s-a dizolvat cafeaua solubilă şi apoi se adaugă, „în ploaie“, făina cernută cu praful de copt.

La sfârşit se încorporează delicat albuşurile bătute spumă.Separat, se amestecă brânza cu zahărul pudră, două ouă, două linguri de rom şi o lingură amidon alimentar până se omogenizează. Se toarnă compoziţia cu cacao şi cafea într-o formă dreptunghiulară tapetată cu folie de copt, apoi se toarnă crema de brânză şi se trece cu o furculiţă peste cele două straturi pentru a se întrepătrunde puţin, dând aspectul marmorat.Se introduce forma în cuptorul preîncălzit pentru circa 55 de minute. Se taie după răcirea completă şi se pudrează cu zahăr aromatizat cu vanilie.






Trimiteți un comentariu