miercuri, 6 mai 2015


                                                  Smartphone-urile mele preferate de la

                                                                   Philips Xenium;

1 Smartphone , Philips S398.Il ador atat pentru performanta,calitate cat si design superb ,acest smartphone detine urmatoarele componente:-display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;
-procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;
-Android 4.4 KitKat;
-dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
-8 Megapixeli, autofocus, LED flash;
-baterie de 2040 mAh, 170 gr. și 9.65 mm grosime.

In general cand vreau sa-mi cumpar un smartphone ,ma ghidez prima oara si pun accentul atat pe calitate cat si performanta acestuia,sa aiba rezolutia buna si blitz,bateria sa reziste ,sa pot naviga si socializa usor pe site-uri-le de socializare,google-net...etc.


Nimic nu conferă prestigiu şi încredere mai bine decât Philips S398, graţie corpului negru şi varietăţii de culori ale carcasei. Optimizează-l cu un procesor Quad-Core de 1,3 GHz, un ecran HD IPS de 5,0'' şi o memorie spaţioasă, şi vei vedea evoluţia spectaculoasă a potenţialului tău.

In general atunci cand vreau sa-mi aleg sau  caut un smartphone ,accesez brandu-ri/firme de succes si renumite ,fie de pe site-ul lor original,fie de pe pafina lor personala de facebook ,cum ar fi : Smartphone Philips .

Al doi-lea Smartphone preferat este: Philips S388.
Il ador pentru ca Fata de S308, S388 este mai subtire si mai greu, iar pe partea de echipare sta mult mai bine.Capacul acumulatorului este detasabil, acesta este acoperit cu o folie cauciucata care-i ofera telefonului o aderenta sporita, nu aluneca din mana si nu aduna amprente. Butonul de blocare este dispus pe latura din dreapta, iar cele pentru volum pe latura opusa.

Tastele de navigare prin meniu sunt de tip capacitive, acestea sunt pozitionate sub display-ul telefonului.

Smartphon-ul philips S388 detine urmatoarele componente: 

– pocesor Quad-Core tactat la 1.3 GHz;
– display IPS qHD cu diagonala de 4.5 inci;
– 1 GB memorie RAM;
– 4 GB memorie interna extensibila;
– camera foto de 5 MP;
– acumulator cu capacitatea de 1700 mAh;
– Android 4.2 Jelly Bean.
Cu un design superb, curbat al modelului Philips S388 vă atrage atenţia imediat. împreună cu afişajul de 4,5”, un procesor quad core de 1,3 GHz şi Android 4.2, Philips S388 promite o experienţă excepţională.
Niciun comentariu: