sâmbătă, 30 mai 2015

                               
                                       

                                                                  Magazinul Sport Guru.



Imi mentin sanatattea cu produsele-echipamentele de la magazinul Sport Guru;


La acest magazin gasesti o garamada de articole necesare pentru sport si activitatea ta zi de zi (hobby-uri -le tale ,cum ar fi sportul,fie acasa,la alergat,escalada sportiva).
Pantofi alergare de la SportGuru.ro la pret accesibil ,confortabil ,practici si utili pentru a practica sportul tau preferat.Gasiti tot ce va doriti pe site-ul lor confidential de mai sus.
Echipament alergare, de la SportGuru.ro,pentru sport ,sa-ti mentii aspectul fizic ,placut si corpul sanatos.

Mai multe despre acest magazin : Fac parte dintr-un grup important care furnizeaza servicii online si impreuna cu un mare importator de articole sportive ne-am propus sa dam o mana de ajutor in dezvoltarea comunitatii practicantilor de sporturi si sa devenim un jucator pe care sa va puteti baza pe parcursul cator mai multe dintre experientele voastre sportive.

Pentru a putea face acest lucru am semnat acorduri cu toti importatorii articolelor sportive pe care le comercializam agreati pentru Romania, astfel incat sa va putem oferi produse 100% orginale, cu preturi competitive nu doar pe teritoriul tarii noastre, ci si la nivel european.



Pentru a ne imbunatati mereu si pentru a incerca sa avem cati mai multi clienti fericiti v-am fi recunoscatori daca ne-ati comunica parerile voastre cu privire la produsele si serviciile noastre, indiferent care sunt acestea.
Vom incerca sa va surprindem placut mereu cu produse noi, preturi mai bune, promotii, evenimente si foarte multa inovatie.
Nu toate produsele afisate pe site se gasesc si in showroom, de aceea va rugam ca inainte sa ne vizitati, sa ne contactati pe unul dintre numerele de telefon de mai jos pentru a confirma disponibilitatea articolului dorit sau pentru a solicita aducerea acestuia spre a fi ridicat, in cazul in care este indisponibil in showroom. Multumim pentru intelegere si cooperare!

Pentru mai multe detalii ii puteti contacta la adresa de E-mail,sau numarul de tel,mentionat mai jos.Sediul lor se afla :
SC SPORT GURU SRL
Showroom: Str. Popa Nan, Nr.187, Sector 3, Bucuresti
Program: Luni-Vineri de la ora 9:30 la ora 19:30
Sambata de la ora 10 la ora 16
Duminica shoroom-ul nostru este inchis, insa puteti plasa comenzile online
Telefon: 021.310.99.99 si 0752.22.77.55
E-mail: contact@SportGuru.ro
Sediul Social: Str. Crinului, Nr.60D, Localitatea Rosu, Judetul IlfovCIF: RO26533007. RC: J23/512/2010
Capital social: 200 RON

Niciun comentariu: