miercuri, 6 mai 2015

               
                                                                    Despre CAB.ro



Cauti produse bune si de calitate ,pentru biroul,firma si jobb-ul tau si nu stii unde sa le gasesti ?Iti recomand produsele de la magazinului Cornul Abundentei (CAB.ro).De calitate,pret accesibil si foarte utile.

Inca nu v-am covins?! Ei bine ....

Obiectivul lor principal este acela de a contribui la o cat mai buna satisfacere a nevoilor clientilor lor. Aceasta semnifica concret cunoasterea realitatilor curente ale clientilor, oferirea de solutii competitive atat in ceea ce priveste calitatea, pretul cat si livrarea.Aceasta firma se ocupa de partea de comert articole de birou si materiale promotionale iar CORNUL ABUNDENTEI SRL este unitate protejata si se ocupa de partea de productie articole tipografice, publicitare, confectii textile, jaluzele verticale. 

Eficient,practic si util produsele de pe CAB.ro ,atinge o statistica si brand foarte in alt si produce /livreaza produse noi aparute pe piata,moderne si de o cailtate inalta.

Distributia de clasa inalta a Papetarie ,o gasiti doar pe site-ul firmei,dand clic si accesand acel site sau pagina lor de socializare/originala Facebook Cornul Abundentei . Daca ti-a placut pagina lor si produsele,acorda un like paginii.                   

Ce mi-a atras atentia pe site-ul lor si ce m-ar interesa pe viitor ce produs m-ar interesa sa-mi achizitionez este : acest Laptop numit Laptop Asus K52DR-EX120D.
 
Cum cumpar/ti si comanzi de pe site ,simplu :



Alegerea produselor



Folosind meniul de navigare din partea stanga se poate ajunge la categoria produselor de interes.

Caseta de cautare situata in partea superioara este o alta optiune prin care poate fi gasit produsul dorit.



Cosul de cumparaturi



Cosul de cumparaturi este situat in partea dreapta, in caseta cu acelasi nume. Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Adauga in cos".



In cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavoastra. Aici aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor. Daca doriti sa cumparati si alte produse folositi butonul "Continua cumparaturile".
Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Trimite comanda"
• Daca sunteti la prima comanda pe site-ul Cornul Abundentei, completati formularul "Client nou" cu informatiile de contact, informatiile pentru facturare si datele de autentificare.
• Daca sunteti client Cornul Abundentei, completati formularul "Client vechi" cu datele de autentificare (e-mailul si parola dumneavoastra).
Veti fi redirectionat pe pagina in care se afla comanda dumneavoastra.
Verificati corectitudinea datelor si apasati pe butonul "Trimite comanda".
Simplu ,practic si eficient.

 


Niciun comentariu: