miercuri, 22 aprilie 2015


                                       
        Inscrie-te in campania nJoy The Order of Geeks, testeaza cele                                     mai noi gadget-uri si castiga!
by 



Dragi pasionati de tehnologie, va recomand sa va inscrieti incampania nJoy The Order of Geeks pentru a testa cele mai noi gadget-uri si a castiga premii foarte tentate. Cum sunt partener media al campaniei, prin intermediul Blogatu.ro, va invit sa va inscrieti cat mai repede, printr-un e-mail trimis la adresaioana.pelin@njoy.ro, deoarece primii 50 de participanti inscrisi primesc automat cate un mouse nJoy TG9 gri.
Review-urile produselor testate trebuie publicate in comentariile acestui articol. Daca aveti bloguri, puteti publica review-ul atat in comentariile acestui articol, cat si pe blogurile voastre.

E-mailul cu care va inscrieti in campanie trebuie sa cuprinda urmatoarele date:
– Nume/Prenume
– Grupa de testare din care vrei sa faci parte (ai de ales intre trei grupe: The Geek Expert, The Geek Superstar si The Geek Enthusiast).
– Produsele pe care vrei sa le testezi
– Adresa de livrare complete (cu numar de telefon)
– Forumul/blogul unde vei posta review-ul
– Copie dupa bulletin
– Referinta de activitate in online (link forum unde a mai postat review)



Fiecare grupa are regulamentul si premiile sale (click pe imaginile de mai jos pentru a afla regulamentul si premiile fiecarei grupe):




In cazul grupelor The Geek Superstar si The Geek Expert sunteti invitati sa testati cate trei produse (dintre care obligatoriu cate un UPS si alte doua produse la alegere) iar in cazul grupei The Geek Enthusiast veti testa doua produse la alegere.

Lista de produse disponibile pentru testare (click pe imagine pentru marire):
Produse disponibile pentru testare


Compania DAI-TECH pune la dispozitie 51 de produse nJoy pentru testare. ATENTIE! Produsele disponibile pentru testare vor fi trimise la mai multi participanti. Astfel, exista posibilitatea ca produsul sa fie desigilat si sa prezinte urme de folosire datorate procesului de testare a unui alt participant.

Timpul de testare:
Fiecare gama de produse are un termen de testare prestabilit. Astfel participantul va avea la dispozitie o scurta perioada de timp pentru a testa produsul. Timpul alocat testari, pentru fiecare gama de produse in parte, poate sa fie gasit in tabelul de mai jos:

Fiecare gama de produse are un termen de testare prestabilit. Astfel participantul va avea la dispozitie o scurta perioada de timp pentru a testa produsul. Timpul alocat testari, pentru fiecare gama in parte, poate sa fie gasit in tablelul de mai jos:
GamaTimp testare
UPS2 zile
Surse2 zile
Tablete2 zile
AVR1 zi
Carcase1 zi
Baterii1 zi
Mice1 zi
Tastaturi1 zi
Casti1 zi
Enclosure1 zi
Incarcator1 zi
Boxe1 zi


















Timpul de testare nu include timpul de transport si livrare. Mai precis, daca primiti un UPS luni dimineata, il puteti testa marti si miercuri si il puteti trimite inapoi joi.

Dupa testare, participantul trebuie sa trimita inapoi produsul la DAI-TECH SRL, adresa Str. Popa Sapca nr.28 Timisoara, jud. Timis.

Review-ul produsului testat trebuie sa fie publicat in cadrul forumului/blogului partener, unde participantul are un cont deschis.

Unde trebuie publicate review-urile realizate de cititorii Blogatu.ro:
Daca va inscrieti in campanie prin intermediul Blogatu.ro, review-ul produsului testat trebuie sa fie publicat in comentariile acestui articol. Daca aveti bloguri, puteti publica review-ul atat in comentariile acestui articol, cat si pe blogurile voastre.

Dupa publicarea review-ului in forumul / blogul partener participantul trebuie sa posteze un scurt comentariu in minim 3 magazinele online, unde produsele testate sunt puse la vanzare.
In cadrul review-ului, fiecare participant trebuie sa isi exprime parerea si rezultatele obtinute in urma testarii intr-un mod coerent si obiectiv.
Fiecare review trebuie NEAPARAT sa fie insotit de poze sau video si sa nu fie mai scurt de 700- 800 caractere.

Logistica si transport
Cheltuielile de logistica si transport vor fi integral suportate de catre Organizator. Participantul trebuie doar sa pregateasca coletul si sa sune la curier.
Firma de curierat prin care se va desfasura livrarea coletelor este Nemo.

Incheierea campaniei
Campania se incheie in data de 31.07.2015.
Vor fi considerati participanti doar persoanele care pana la aceasta data au publicat review-ul si au respectat conditiile de participare afisate in acest Regulament.

Desemnarea castigatorilor si trimiterea premiilor.
Castigatori vor fi desemnati prin extragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org.
Premiile vor fi trimise in maxim 30 de zile de la incheierea campaniei.

Participati la campania nJoy The Order of Geeks si castigati!

Niciun comentariu: