sâmbătă, 25 aprilie 2015




                                                            Firma nJoy!




Ce ste eJoi si cum s-a infiintat?!! ....nJoy a apărut în iunie 2010 şi are la bază oameni cu o experienţă de peste 15 ani în zona IT&C. În cei doi ani, compania a dezvoltat peste 15 categorii de produse (surse de alimentare, la carcase, accesorii şi periferice pentru desktop şi portabile) cu aproape 90 de repere, vânzările ajungând la aproximativ 1 milion de unităţi. Se bazeaza atat gadgeturi performante si foarte inteligente.



1.nJoy e multitudinea de sentimente si expresii pe care o ai la contactul cu un produs tehnologic.
2.Smiley face-ul nJoy se doreste a fi captarea momentului primului contact dintre utilizator si produs.
3.Compania a inceput din dorinta da a incanta si surprinde utilizatorul prin imprimarea unui caracter personal produselor din companie.
4.Astfel bucuria de a modela tehnologia si de a-i adauga valoare folosind experienta de peste 15 ani in domeniul IT. De aceeia i s-a dat numele nJoy.
5.nJoy este de a transpune glasul consumatorului intr-o caracteristica personala a produsului pentru a crea fiecaruia o punte individuala cu tehnologia.
6.De fiecare data cand utilizatorul nJoy regaseste o parte a personalitatii sale in produsul pe care il tine in mana si este multumit de acesta.
7.Promite clienților service rapid, de tipul „pickup and return”, adică trimit ei curierul să o ridice și îți aduc produsul reparat înapoi.

Cunosc personal o persoana care este foarte multumita de aceasta companie-serviciile si gadgeri....Citez: Eu personal detin 2 produse njoy AVR Paladin 1000- stabilizator de tensiune si sunt foarte multumit de ele! sunt folosite pentru centralele de apartament iar motivul alegerii:1. consum de energie electrica foarte redus in comparatie de alte modele;
2. pret de achizitie acceptabil;
3. gatantie 36luni. Acum au garantie doar 24luni in comparatie cu alti producatori care ofera garantie doar 12 luni.
O companie eficienta unde atat serviciile,personalul din aceasta companie cat si gadgeturi-le,performante si practice ,iti stau /sunt la dispozitie.Ca sa te convingi iti voi descrie urmatorul produs: UPS cu touchscreen marca nJoy:

1.După lansarea primului produs conceput 100% în România, încărcătorului universal UKKO, timișorenii de la nJoy au lansat azi un UPS Horus cu ecran tactil. Ecranul LCD din partea frontală a UPS-ului afişează informaţii la o simplă atingere.
2.UPS-ul line-interactive de înaltă eficienţă este gândit pentru orice aparate electronice din casă (TV, monitoare, console de joc, echipamente audio/video, telefon, etc.) sau aplicații de birou (imprimante cu jet de cerneală, scanner, routere/modemuri etc).
3.Seria UPS Helios include tehnologii precum reglajul automat al tensiunii (AVR), dar și repornirea automată. În situația unei pene de curent de proporții unitatea UPS Horus va reporni în mod automat odată cu revenirea curentului.
4.Seria UPS Horus dispune de trei capacități 600VA / 360W; 800VA / 480W; 1000VA/ 600W.
5.Prețurile recomandate sunt 204,9 lei pentru Horus 600 , 259,9 lei pentru Horus 800 și 345,9 lei pentru Horus 1000. Modelele beneficiază de Garanția Pick-up & Return a producătorului.

Niciun comentariu: