sâmbătă, 25 aprilie 2015


                   

                                                                  CoArtCo!



                         Aleg profilele decorative personalizate CoArtCo deoarece:




1.CoArtCo intelege nevoia de unicitate a fiecarei case si ofera astfel, profile ornamentale personalizate din polistiren.

2. Executa la comanda: blazoane, capiteluri, sigle, cornise, arcade, baghete, seminee, scafe, coloane, cornise, solbancuri, pervazuri, colturi, ancadramente, brauri, basoreliefuri si orice alt model dorit.

3. Toate profilele ornamentale sunt realizate la comanda, in fabrica lor specializata si situata in Romania.

4. Sunt producatori autohtoni si incurajeaza acest lucru.

5. Realiza ornamentele dupa o simpla poza, un desen de mana sau un proiect de arhitectura.

6. Casele transmit lumii intregi povestea locatarilor sai. Depinde de fiecare cum doreste sa fie acesta poveste.



Ornamentele de fatada CoArtCo + beneficiile profilelor ornamentale CoArtCo:

1.Misiunea echipei CoArtCo este de a aduce bunul gust, stilul si calitatea in casele clientilor, prin oferirea de profile oramentale, servicii de consultanta si manopera.

2.Profilele decorative pentru exterior si interior sunt un finisaj deosebit care innobileaza spiritul si casa!

3.Profilele lor arhitecturale sunt fabricate din polistiren expandat, cu densitatea de A200 (30kg/m3) si sunt foarte rezistente in timp.

4.Ornamentele pentru exterior sunt acoperite cu un strat mineral grunjos si usor elastic. Stratul mineral este alcatuit din praf de marmura, nisip si diversi lianti. Acest strat nu absoarbe apa in structura sa, este rezistent la conditii variate de vreme si la acizii formati in aer. Stratul protejeaza impotriva razelor UV, confera rezistenta la socurile fizice si permite o aderenta foarte buna pentru vopseaua ce urmeaza a fi aplicata la final.

5.Pot realiza la orice dimensiune: ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri, cornise, brauri decorative, frontoane, chei de bolta, coltare, statui, busturi etc.

6.Realizeaza profile cu model standard, dar si personalizate, in functie de dorintele clientilor.

7.Fabrica lor din Romania , permite oferirea unui termen scurt de livrare. Profilele sunt usor de montat atat pe fatade cu termosistem, cat si pe cele fara termosistem si pot fi folosite atat pentru constructiile noi, cat si pentru reabilitarea celor existente.
8.Graficianul este cel care dă pentru prima oară viață profilelor dorite, prin randarea 3D într-un program special. Firul se întinde către inginerul din fabrică care, cu ajutorul mai multor maşinării taie şi frezează polistirenul în forma şi la dimensiunile dorite. Pentru finisare, lucrătorii din fabrică şlefuiesc şi grunduiesc manual fiecare profil în parte, aşa cum niciun aparat nu poate să o facă. După uscare, profilele sunt ambalate şi trimise la şantierul clientului.
9.Povestea profilelor CoArtCo este continuată de inginerul constructor care le montează pe faţada casei. Montarea profilelor implică o atenţie deosebită la detalii şi este o etapă foarte importantă. Fiecare profil este potrivit pentru a obţine efectul dorit de fluiditate şi naturaleţe.
10. Este aplicată vopseaua lavabilă care desăvârşeşte întregul proces şi marchează apropierea de final a poveştii noastre.
11. Finalul implicării lor în povestea unei case este momentul de admiraţie faţă de casa înnobilată. Din acel moment, casa şi-a început propria ei poveste!

Dintre decorativele lor (de pe site-ul lor) pentru casa mea ,aleg si imi place urmatorul Profil :
- Kit Ornamente Exterioare Ferestre (cod WIN-006)

1.Viziteaza site-ul www.profiledecorative.ro si alege modelul preferat din kit-urile prezentate.
2.Ne transmite dimensiunile necesare si noi ii livram profilele oriunde in tara, prin firme de curierat.
3.Ne transmite poze sau desene cu profile care i-au placut si noi le producem la comanda.
4.Daca doreste un proiect complet de design pentru fatada, ii putem recomanda un arhitect specializat pe diferite stiluri arhitecturale.
5.Profilele decorative CoArtCo se pot produce la orice dimensiune, in orice stil arhitectural.
6.Profilele de exterior sunt realizate din polistiren A200, cu densitatea de 30 kg/ m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata. Aceasta rasina este adaptata climei din tara noastra, cu ierni geroase si veri calduroase.
7.Incurajam infrumusetarea caselor cu ajutorul profilelor personalizate, care aduc un plus de valoare.
8.Fiecare cladire are proportii diferite si de aceea si profilele ornamentale trebuie realizate la comanda, la proportiile ideale, sa nu para prea mici sau prea mari.
9.Dupa montaj, pot fi vopsite in orice culoare de vopsea lavabila.
10.Toate profilele CoArtCo sunt produse in Romania si ne mandrim ca suntem producatori autohtoni.
11.Showroomul nostru este in Bucuresti, pe strada Miron Costin, nr. 20, Sector 1.
12.Programul showroomului este de luni pana vineri, in intervalul 09.00-17.00.
13.Pentru mai multe detalii si vizualizarea decoratiunilor (alegerea) ,casei/lor dvs. intrati aici ,pe site.Profile Personalizate .

Niciun comentariu: